News

Liviu Dragnea, ironizat de o televiziune din Germania! Cum a fost ilustrat liderul PSD. FOTO

15.05.2019 | 19:01
Liviu Dragnea ironizat de o televiziune din Germania Cum a fost ilustrat liderul PSD FOTO

Liviu Dragnea a devenit ținta glumelor unui post de televiziune din Germania. O cunoscută emisiune de satiră politică a lansat un val de ironii la adresa mai multor politicieni europeni, printre care se numără și președintele Partidului Social Democrat din România.

Cum a fost ilustrat liderul PSD

Ediția din 3 mai 2019 a avut ca temă principală corupția, prilej cu care gazda emisiunii, Oliver Welke a ironizat o serie de politicieni din Europa,inclusiv pe Liviu Dragnea. Liderul partidului aflat la guvernare este prezentat în Parlament, imediat după ce au fost aprobate mult-așteptatele modificări ale legilor Justiției.

Sub aceste noi legi, Liviu Dragnea, președintele cu mai multe condamnări al Partidului Social-Democrat din România va scăpa” , se precizează în ZDF Heute Show. Iar înțepăturile la adresa lui Dragnea nu s-au oprit aici.

Nemții l-au transformat în vampir

Totodată, Liviu Dragnea este înfățișat asemenea unui vampir care folsoește în interesul propriu fondurile europene destinate orfelinatelor. Ba mai mult, liderul PSD ține în mână un card Monopoly despre care sursa citată notează că reprezintă salvarea sa de la închisoare.

Parlamentul din România a aprobat o nouă lege pro-corupție. Cât de convenabil! O lege prin care Liviu Dragnea, șeful PSD cu câteva condamnări, nu va merge la închisoare” , precizează ZDF heute Show, într-o psotare publicată pe contul oficial de Twitter. În cel mai scurt timp, clipul a devenit viral, făcând deliciul internauților români și nu numai.

Ce spune Dragnea despre protestatarii săi

În mod cert o astfel de glumă nu va fi deloc pe placul lui Liviu Dragnea, mai ales dacă ne gândim la reacția vehementă din ultimele zile, îndreptată asupra contestatarilor săi. Într-o intervenție la postul de știri Antena 3, liderul social-democraților îi acuză pe protestatarii din timpul mitingurilor organizate în aceste zile în Moldova că sunt consumatori de substanțe interzise. Mai mult decât atât, președintele Klaus Iohannis este principalul vinovat pentru că susține astfel de mișcări, crede Dragnea.

E de acord cu acel grup de bătăuși care umblă după noi la mitinguri. Așa vrea Iohannis, PNL, USR să conducă această tară cu bâta. Cine îndrăznește să aibă altă opinie primește o bâtă în cap. Oamenii sunt destul de răi și nu acceptă niciun fel de discuție sau dialog pentru binele țării. Când te folosești de astfel de indivizi, unii tineri, spuneau toți că privirea pe care o aveau acei bătăuși plină de ură, cu ochii injectați…am tot văzut filmulețe când se vorbea în Rezist de jointuri, sigur că te duci cu gândul acolo. După aia ne intrebăm : poți să lași România pe mâna unor astfel de oameni?