News

Liviu Dragnea, ironizat de Ștefan Mandachi! Apare și Klaus Iohannis în clip

15.05.2019 | 14:31
Liviu Dragnea ironizat de Stefan Mandachi Apare si Klaus Iohannis in clip

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost ironizat de Ștefan Mandachi, inițiatorul mișcării ”șîeu”. La două luni de la inaugurarea simbolică a primului metru de autostradă din Moldova, în semn de protest față de infrastructura rutieră care ”lipsește cu desăvârșire” în țara noastră, antreprenorul sucevean Mandachi a făcut un nou clip video în care îi ridiculizează pe Dragnea.

Liviu Dragnea, ironizat de Ștefan Mandachi!

În filmuleț apare și președintele Klaus Iohannis, spunând cu mândrie și fermitate ”șîeu”. Afaceristul a scris pe contul personal de Facebook că miercuri, 15 mai, s-au împlinit două luni de când s-a asfaltat primul și singurul metru de autostradă din Moldova, în semnt de protest față de faptul că România nu are infrastructură rutieră modernă. Mandachi, furios pentru că nici după manifestația, care a adunat mulți oameni în stradă pe data de 15 martie, la ora 15:00, nu s-a întâmplat ce se dorea.

Mandachi, indignat, a făcut un comentariu ironic, arătând că în martie erau zero kilometri de autostradă în Moldova și acum numărul s-a dublat. „Fix două luni au trecut din 15 martie, şîeu văd fix zero kilometri de autostradă în Moldova… (erau 0 kilometri, în două luni s-au dublat”, a scris Mandachi în mediul virtual. Drept urmare, suceveanul a realizat un colaj video în care apare liderul PSD vorbind despre construcția de autostrăzi.

În clip are și președintele Klaus Iohannis, spunând ”șîeu”

  • Liviu Dragnea: Plec să văd dacă s-au început lucrările de autostradă.
  • Ștefan Mandachi: Nimic.

La vremea în care suceveanul a organizat manifestația care a oprit pentru câteva minute în loc o mână de oameni, Dragnea spunea: „Toţi auzim că nu se fac autostrăzi şi nişte şmecheri care vezi fac ei un metru – să vorbim cinstit, la 12 şi jumătate a început lucrul la primii kilometri de autostradă în Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri, dacă tot avea 100 de mii de euro, puteă să-i doneze la o casă de copii”.