News

Liviu Dragnea, mesaj inedit la Topoloveni: ”Românii pot să nu voteze PSD”

17.05.2019 | 14:32
Liviu Dragnea mesaj inedit la Topoloveni Romanii pot sa nu voteze PSD

Liviu Dragnea a adresat un mesaj neașteptat la Topoloveni. Președintele Partidului Social Democrat a spus într-una dintre vizitele electorale din cadrul turneului PSD în țară, cu ocazia alegerilor europarlamentare, că românii au dreptul să nu voteze cu partidul pe care îl conduce, fiind primul lider care face o asemenea declarație în plină campanie.

Liviu Dragnea îi roagă pe români să se gândească bine dacă PSD merită votul lor

Potrivit Digi24.ro, Liviu Dragnea chiar i-a rugat pe români să se gândească foarte bine dacă partidul aflat la guvernare merită sau nu voturile lor la alegerile din 26 mai 2019. Totodată, trecând de această parte inedită a discursului său, Dragnea a vorbit despre realizările coaliției de guvernare PSD-ALDE și a făcut declarații despre soarta afaceriștilor români.

Liderul PSD a spus că în România economia a stagnat pentru că multe afaceri au fost puse pe butuci de procurorii statului subteran. Mulți afaceriști români s-au trezit cu banii blocați din cauza unor dosare făcute, zice președintele socialiștilor, pentru a servi niște interese ascunse, cel mai probabil ale străinilor.

Președintele PSD stă de vorbă cu românii peste tot pe unde merge prin țară. Sursa foto: HEPTA.RO

Președintele PSD le spune românilor să cumpere mai puțin dacă văd că produsele s-au scumpit

Fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman a mai spus că datorită partidului pe care îl conduce și a muncii miniștrilor, România este pe locul doi în Europa la creștere economică și că cifra de afaceri a atins un miliard de euro. Într-adevăr, conform datelor statistice oficiale, România are o creștere economică de 5,5%.

Apoi, tot la Topoloveni, Liviu Dragnea a mai spus că este foarte important să se meargă înainte cu legea care interzice dublul standard la calitatea produselor alimentare pe care le consumă românii. A amintit de roșiile românești care sunt tratate cu tot felul de chimicale. A spus că acestea nu doar că nu au niciun gust, dar ne otrăvesc.

Dragnea a avut și un sfat pentru cei care se plâng de creșterile prețurilor, chiar la roșii. Mesajul acesta a fost aspru taxat de români în mediul virtual: ”Decât să cumpăr zece roșii, mai bine cumpăr cinci și mă simt și bine”.