Liviu Dragnea, noi acuzații pentru Klaus Iohannis: “A oferit instabilitate! Vrea să conflicte de stradă”

Ana Chivu   
în HotNews
09/05/2019, 18:44
Liviu Dragnea, noi acuzații pentru Klaus Iohannis: “A oferit instabilitate! Vrea să conflicte de stradă” GALERIE FOTO
Liviu Dragnea Sursa Foto: Hepta

Liviu Dragnea revine în forță în privința acuzațiilor pentru președintele României. Președintele Partidului Social Democrat îl acuză pe Iohannis că prins toate acțiunile sale vrea să provoace românii să iasă în stradă și să forțeze ciocnii violente.

Dragnea, noi acuzații pentru Iohannis

Klaus Iohannis a fost acuzat de Liviu Dragnea că vrea să divizeze România în două și, prin acțiunile sale, încurajează românii să iasă în stradă și, astfel, să se creeze conflicte. De asemenea, liderul PSD a afirmat faptul că nu are de gând să renunțe, pentru că democrația adevărată “nu le convine pentru că le încurcă planurile”, motiv pentru care, crede acesta, opoziția apelează la procurori sau la diverse campanii de presă “mizerabile”.

“Vor să fărâmițeze toate partidele din România și să ne facă mici. Noi suntem mari, noi suntem cei care îi încurcăm. Câtă vreme noi avem succes la guvernare nu ne pot.”

Liviu Dragnea, noi acuzații pentru Klaus Iohannis
Liviu Dragnea
Sursa Foto: Hepta

“Au încercat să ne rupă, să ne dezbine, să ne intimideze”

”Știu că nu v-a fost ușor de când suntem la guvernare. Știu ce pățiți fiecare dintre voi, primari, consilierii locali, parlamentari. Sistemul a declanșat împotriva noastră, a tuturor, o sinistră operațiune de exterminare politică. PSD le-a stat în gât imediat după victoriile devastatoare din 2016. Au încercat să ne rupă, să ne dezbine, să ne intimideze, să ne facă dosare. În cazul meu aproape că au reușit.

Nu am de gând să renunț. Voi merge până la capăt. De ce continuă să o facă? Fiindcă noi suntem un prea mare partid pentru planurile care le au cu această țară. Câtă vreme suntem mari îi încurcăm. De aia vor să ne fragmenteze și să ne facă mici. Noi aducem bani, creștere în economie. Câtă vreme noi avem succes în guvernare ei nu au șanse să ne bată democratic, de asta se folosesc de procurori, de dosare, de dezinformări. Provoacă ură, dezbinare, violență”, le-a spus Liviu Dragnea participanților la mitingul PSD de la Iași.

Închide ×