News

Liviu Dragnea nu a mai rezistat! Liderul PSD a răbufnit la adresa premierului Viorica Dăncilă! Ce a zis de Tudorel Toader

09.04.2019 | 08:12
Liviu Dragnea nu a mai rezistat Liderul PSD a rabufnit la adresa premierului Viorica Dancila Ce a zis de Tudorel Toader

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac fără precedent la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader, în contextul în care acesta amână ordonanțele de urgență pe modificarea codurilor penale. De criticile președintelui Camerei Deputaților nu a scăpat nici premierul Viorica Dăncilă.

Ce critici are Liviu Dragnea pentru Tudorel Toader

„În partid s-a luat o decizie. Sigur, pentru unii, facultativă: articolele din codurile penale declarate constituţionale să fie adoptate prin OUG”, a spus Liviu Dragnea, luni seară, la România TV. Președintele PSD a mai afirmat și că Tudorel Toader “i-a păcălit” pe social-democrați spunând că va adopta OUG.

“A făcut-o intenţionat, neintenţionat… Ieşi în ianuarie şi spui «vreau să adopt ordonanţa aia şi ordonanţa aia». Eu eram plecat atunci, am auzit, nu a vorbit cu nimeni. Dar nu poţi să ieşi la începutul anului că adopţi o ordonanţă, ridici scandalul până la cer, stăm sub toate gloanţele, şi din ţară şi din străinătate, pe ceva care vii şi spui la un moment dat ‘păi nu mai pot să adopt că nu se justifică urgenţa'”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea s-a supărat din nou pe Tudorel Toader, după refuzul acestuia de a adopta OUG pe codurile penale

Ce spune Liviu Dragnea despre relația cu Viorica Dăncilă

Liderul social-democrat a mai apreciat că prin refuzul ministrului de a adopta OUG a generat “un scandal inutil”. El a mai declarat și că nu crede că se vor adopta ordonanțele anunțate în urmă cu câteva luni de Tudorel Toader și a reiterat că modificările la legile justiției nu îl ajută pe el.

Șeful PSD a mai fost întrebat și dacă sunt aspecte care îl nemulțumesc la Viorica Dăncilă, el a spus că nu a mai avut întâlniri cu aceasta.  “Dumneaei a fost plecată din ţară. Eu am fost prin ţară. Nu ne-am mai întâlnit. Ne-am întâlnit doar o jumătate de oră înainte de evenimentul cu NATO de la Parlament”, a mai afirmat Dragnea.

“Eu m-am dus la întâlnirea cu organizaţiile din ţară să discutăm despre campanie, doamna a plecat la guvern”, a completat Dragnea. În ceea ce privește viitorul lui Toader în funcția de ministru al Justiției, președintele partidului de guvernământ a spus că nu va propune remanierea acestuia, însă nu se va opune dacă CEx al PSD sau Viorica Dăncilă vor dori să-l remanieze pe ministru.