ADVERTISEMENT
News

Liviu Dragnea nu renunță la PSD! Vrea să-l recupereze „din mâna academiștilor SRI”. Codrin Ștefănescu a făcut anunțul

Autor: Bogdan Solomon | 05.01.2021 | 13:09
Liviu Dragnea nu renunță la PSD! Vrea să-l recupereze „din mâna academiștilor SRI”. Codrin Ștefănescu a făcut anunțul
Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu își pregătesc revenirea în fruntea PSD. Sursa foto: Facebook

Încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de trei ani și șase luni primită în dosarul ce vizează angajările fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, Liviu Dragnea își pregătește în cel mai mic detaliu revenirea în fruntea Partidului Social Democrat.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut chiar de bunul său prieten și coleg, Codrin Ștefănescu, printr-un mesaj publicat recent în mediul online. Acesta le promite simpatizanților că odată cu eliberarea lui Dragnea se va da startul operațiunii de recuperare a formațiunii politice „din mâna academiștilor SRI”.

Nu înainte, însă, ca acesta să-și rezolve problemele de sănătate cu care se confruntă în închisoare. „E obligatoriu să facă asta! Sper că am lămurit acum situația!”, subliniază fostul secretar general al PSD.

Codrin Ștefănescu anunță revenirea lui Liviu Dragnea în PSD

Au apărut zvonuri privind plecarea noastră la un alt partid! Sunt false! Eu cred în continuare că ne vom recupera PSD-ul din mâna academiștilor SRI!

ADVERTISEMENT

Și că vom reveni la mesajele publice pe care oamenii le așteaptă de la noi. Că vom deveni din partid-moluscă și predat noii puteri, din nou partid al oamenilor curajoși!

Iar Liviu Dragnea când se va întoarce acasă, în primul rând trebuie să se ocupe de sănătatea sa! E obligatoriu să facă asta! Sper că am lămurit acum situația!”, a scris Codrin Ștefănescu pe contul său de Facebook.

Liviu Dragnea are noi probleme de sănătate după ce s-a vindecat de Covid

Nici nu s-a vindecat bine de Covid, că Liviu Dragnea se confruntă cu noi probleme de sănătate. Potrivit lui Codrin Ștefănescu, fostul lider social-democrat are „dureri mari la coloană”, motiv pentru care s-a decis internarea sa de urgență în spitalul penitenciarului Rahova.

ADVERTISEMENT

Am fost în vizită la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scăpat de Covid, dar are dureri mari la coloană.

L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt”, a transmis Ștefănescu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!