News

Liviu Dragnea, prima reacție despre presupusa relație cu tânără profesoară de 25 de ani: ”E doar începutul, băieți!”

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a reacționat după ce au apărut zvonuri despre o posibilă relație pe care acesta ar avea-o cu o tânără profesoară de 25 de ani.
25.07.2022 | 20:45
Liviu Dragnea prima reactie despre presupusa relatie cu tanara profesoara de 25 de ani E doar inceputul baieti
Liviu Dragnea, prima reacție despre presupusa relație cu tânără profesoară. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În ultimele ore, în presă au apărut informații conform cărora Liviu Dragnea ar avea o nouă relație, de această dată cu o profesoară de limba franceză de numai 25 de ani.

Liviu Dragnea, după zvonurile că ar avea o relație cu tânără profesoară de 25 de ani: ”E doar începutul, băieți!”

Politicianul de 59 de ani nu a stat mult pe gânduri și a avut o primă reacție despre presupusa relație.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea scrie, pe pagina sa de Facebook, că zvonurile despre o presupusă relație a sa reprezintă, de fapt, o răzbunare pentru aparițiile sale publice din ultima perioadă.

În finalul mesajului său din online, politicianul transmite un avertisment: ”E doar începutul, băieți!”

ADVERTISEMENT

”Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea. S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi.

Am spus de nenumărate ori și o spun și acum. Înțeleg că numele Dragnea vinde și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă. Însă, dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba.

ADVERTISEMENT

Am mai aflat din aceleași articole că aș fi fost în Cuba. N-am ajuns până acum în această țară. Și mai înțeleg că tot noianul acesta de articole mincinoase identice a apărut la comanda celor enervați de apariția mea televizată de aseară.

Le dau o veste proastă. E doar începutul, băieți!”, este mesajul fostului politician social-democrat.

ADVERTISEMENT

Ce a spus presupusa iubită a lui Liviu Dragnea despre zvonurile din presă

În acest debut de săptămână, presa a scris că Liviu Dragnea ar avea o nouă relație, de această dată cu o profesoară de franceză, de doar 25 de ani, pe nume Oana Diana Leonte.

Aceasta a oferit o primă reacție pentru FANATIK despre informațiile apărute în presă cu privire la presupuse relație pe care ar avea-o cu politicianul.

Tânăra nu s-a arătat deloc încântată de dialogul pe această temă sensibilă. Nu a confirmat sau infirmat relația pe care ar avea-o cu Liviu Dragnea și a spus doar ”Ar trebui să răspund la această întrebare?”.

ADVERTISEMENT