News

Liviu Dragnea, prima reacție despre sentința din dosarul său! „Eu nu mai am de mult emoţii şi în primul rând n-am emoţii pentru că sunt complet nevinovat”

21.05.2019 | 13:15
Liviu Dragnea prima reactie despre sentinta din dosarul sau Eu nu mai am de mult emotii si in primul rand nam emotii pentru ca sunt complet nevinovat

Președintele PSD, Liviu Dragnea a oferit prima reacție despre sentința din dosarul său! Liderul partidului aflat la guvernare spune că nu are nicio emoție în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în primul rând pentru că este “complet nevinovat”. “Ce am observat eu – că de o perioadă de timp, nu se mai feresc, adică îşi asumă sau se asumă faptul că sunt decizii politice. Nu se mai vorbeşte de decizii bazate pe probe, care nu există, nu se mai vorbeşte de decizii care trebuie să ţină cont de Constituţie, care trebuie să ţină cont de lege, ci doar de decizii politice”,  a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, prima reacție despre sentința din dosarul său!

“Eu nu mai am de mult emoţii şi în primul rând n-am emoţii pentru că sunt complet nevinovat. Ce va decide instanţa om vedea. Sigur că nu poate nimeni să oprească speculaţiile cu aceste coincidenţe… în aceeaşi zi CCR trebuia să judece o speţă constituţională, destul de clară din punctul meu de vedere, şi nu numai, şi ICCJ la fel. Să vedem pe 27 mai”, a mai spus Dragnea care nu s-a mai ferit de răspuns atunci când a fost chestionat dacă nu face o legătură între alegeri şi sentinţa respectivă.

“Nu mai e cazul să o fac eu pentru că s-a tot făcut ieri şi o să se facă în zilele următoare. Am văzut pe multe site-uri şi mulţi cunoscători, între ghilimele, sau posesori de informaţii care legau sentinţa de rezultatul votului… Ce am observat eu – că de o perioadă de timp, nu se mai feresc, adică îşi asumă sau se asumă faptul că sunt decizii politice. Nu se mai vorbeşte de decizii bazate pe probe, care nu există, nu se mai vorbeşte de decizii care trebuie să ţină cont de Constituţie, care trebuie să ţină cont de lege, ci doar de decizii politice”, a adăugat Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, prima reacție despre sentința din dosarul său! La Ministerul Dezvoltarii a avut loc, joi 21 Mai 2015, ceremonia predarii postului de ministru intre Liviu Dragnea si Sevil Shhaideh. Cei doi au sustinut o conferinta de presa comuna in timpul careia fostul ministru, Liviu DRagnea, si-a prezentat raportul de activitate.
Liviu Dragnea spune că tot ce se întâmplă este la ordin politic. Sursă foto – Hepta

Dragnea, bucuros de susținere

Liviu Dragnea spune că la ICCJ ar putea merge mai mulți oameni care vor să-l susțină. “Eu în primul rând sunt bucuros că nu au venit toţi cei care vroiau să vină să mă susţină. Era vorba de 10-15.000 de oameni care vroiau să vină acolo şi am făcut… am aflat şi am făcut tot ce a fost posibil să-i rog pe liderii din zonele respective să-i oprească pe oameni să vină pentru că nu vroiam să blocăm zona aia şi nu vroiam să apară incidente. Ceilalţi sunt aceiaşi pe care îi vedem şi la mitinguri, aceiaşi care au făcut mereu presiune şi care sunt preluaţi de anumite site-uri pentru că ceea ce s-a întâmplat, nu numai în cazul meu, şi în alte cazuri, este o presiune fără perdea şi ameninţări la adresa judecătorilor.

Atât la adresa judecătorilor de la Curtea Constituţională, cât şi la adresa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ceea ce mi se pare profund nelegal şi acţiuni care au rolul de a influenţa justiţia. Dar, dând la o parte cazul acesta punctual, noi constatăm un nivel de radicalizare şi de divizare a societăţii destul de pronunţat, din păcate. Şi, dacă ar fi să discutăm despre cauze, tot timpul, în orice societate oamenii preiau violenţa limbajului de la vârful politicii”, a subliniat Liviu Dragnea.