ADVERTISEMENT
News

Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu fostul lider PSD în închisoare

Autor: Adrian Baciu | 08.09.2020 | 09:03
Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu fostul lider PSD în închisoare
Liviu Dragnea pierde încă un proces împotriva PSD. Sursa foto: hepta.ro

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, traversează o perioadă extrem de dificilă în închisoare, având probleme grave de sănătate.

ADVERTISEMENT

Informații noi despre starea unuia dintre cei mai puternici oameni politici din România ultimilor ani au fost oferite de Codrin Ștefănescu.

Fostul secretar general adjunct al PSD a scris pe Facebook, luni, că l-a vizitat pe fostul său șef de partid la închisoare și spune despre acesta că este deloc bine.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea se confruntă cu probleme mari de sănătate în închisoare

Codrin Ștefănescu a scris pe pagina sa de socializare că s-a întâlnit cu Liviu Dragnea, după gratii, și spune despre acesta că este pedepsit după interviul dat în presă.

Fostă figură importantă în Partidul Social Democrat, Ștefănescu spune că Dragnea se confruntă cu dureri imense de spate, dar că ”e un om puternic, nu plânge, nu urlă”.

ADVERTISEMENT

”Chiar și dreptul său la sănătate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie să se opereze la coloană, are dureri imense și asteaptă să i se permită asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlă! Dar ceea ce i se întâmplă este inadmisibil! Sistemul este înfricoșat de el, știm asta!

Dar unui patriot nu trebuie să i se încalce toate drepturile, doar pentru că PSD și opinia publică tac complice! Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție în sensul acesta! Eu sunt unul!

ADVERTISEMENT

Am vrut să vă informez ca să știți situația reală! Sunt sigur că avocații săi vor prezenta situația asta într-o conferință de presă în zilele următoare. Fiți alături de el! Are nevoie, deși nu o cere!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Ștefănescu: Dragnea a fost uitat de conducerea PSD

În aceeași postare, Codrin Ștefănescu nu uită să lanseze un nou atac la conducerea PSD. Acesta acuză că ”academiștii SRI” din fruntea partidului l-au uitat pe fostul lor șef.

ADVERTISEMENT

”Anunț pentru membrii, simpatizanții și sustinătorii PSD! (…) Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academiști SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului.

Pe care și l-ar dori putrezit în închisoare și niciodată liber. Liviu mi-a spus că este pedepsit după interviul dat în presă! Singurul caz după Revoluția din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncă, îl țin forțat în cameră, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri in media! Deși sunt cereri imense în acest sens!”, a mai scris fostul secretar al PSD.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!