News

Liviu Dragnea rezistă greu în închisoare! Ce s-a întâmplat cu fostul lider PSD

08.06.2019 | 11:05
Liviu Dragnea rezista greu in inchisoare Ce sa intamplat cu fostul lider PSD

Fostul lider al PSD-ului, Liviu Dragnea rezistă greu în închisoare! Conform cancan.ro, acesta are probleme serioase în penitenciar şi a ajuns după doar câteva zile cu moralul la pământ. Nu o dată a fost auzit acesta strigându-i numele iubitei, Irina Tănase și gardienii au primit ordin să fie atenți sută la sută pentru a evita o adevărată tragedie. Deocamdată, Dragnea se află la Rahova acolo unde trebuie să stea 21 de zile într-o perioadă de carantină.

Liviu Dragnea rezistă greu în închisoare!

În tot acest timp, Dragnea este supus unor investigaţii medicale și are dreptul să stea de vorbă cu un psiholog care trebuie să încerce să-i explice exact la ce să se aștepte în detenție. “Este cu moralul la pământ, încă nu-i vine să creadă că a ajuns la închisoare. Este într-o stare foarte proastă, este trist și pare pierdut. A ajuns chiar să strige numele Irinei (n.r. iubita lui), dar și pe al șoferului.

În fond, persoanele care erau tot timpul alături de el când se afla în libertate. Un lucru este cert, se va acomoda greu cu regimul de detenție”, a scris sursa citată. Mai mult de atât, Liviu Dragnea a fost chiar încadrat ca deţinut vulnerabil. “ANP (Administrația Națională a Penitenciarelor, n.r.) vrea să evite o tragedie, motiv pentru care gardienii îi acordă o atenție specială. Nu-l scapă nicio clipă din ochi, în așa fel încât să evite o eventuală tragedie. Au o grijă aparte de el, au primit directivă clară”.

Liviu Dragnea rezistă greu în închisoare! Dragnea
Liviu Dragnea îi strigă numele iubitei. Sursă foto – facebook

Probleme pentru Dragnea

De același tratament au parte magistrații, polițiștii sau persoanele care au deținut funcții în statul român și care au ajuns dintr-un motiv s-au altul în spatele gratiilor. Și asta pentru că, oricând, spun sursele  stiripesurse.ro, se poate întâmpla o tragedie. “Vine unul cu un cuțit și îl bagă în el. Ce faci atunci? De aceea, chiar și Becali era transportat cu mascații, să nu fie probleme. Fiecare director de penitenciar își ia măsuri ca să nu aibă incidente”, spun surse din penitenciar.

Liviu Dragnea are de executat o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.