News

Liviu Dragnea, „șah” la opoziție! „Duminică seară anunţ dacă voi candida la preşedinţie”

21.05.2019 | 15:02
Liviu Dragnea sah la opozitie Duminica seara anunt daca voi candida la presedintie

Președintele PSD, Liviu Dragnea a mutat pe o tablă imaginară și a dat „șah” la opoziție! Liderul partidului aflat la guvernare a spus că va anunța duminică seară, după închiderea urnelor, daca va candida sau nu la președinție. De remarcat că luni, Dragnea așteaptă sentința definitivă în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, dosar în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în primă instanţă. Procurorii DNA au cerut pedeapsă mai mare.

Liviu Dragnea, „șah” la opoziție!

Într-un interviu acordat celor de la Adevărul, Liviu Dragnea a lansat și un nou atac la președintele Johannis. V-aţi hotărât dacă o să candidaţi la prezidenţiale?”, a fost întrebarea jurnaliștilor. „După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm”. Mai merită să te baţi pentru funcţia de preşedinte, la cum arată ea astăzi?”, a fost următoarea întrebare.  „Dacă mă întreba acum un an cineva, spuneam că nu.

Starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creeză convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială e foarte importantă. Eu nu sunt Cassandra.  Se va alege praful de tot ce s-a făcut bun, dacă Iohannis mai stă 5 ani. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara”a mai precizat Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, „șah” la opoziție! Dragnea
Liviu Dragnea este numlțumit de felul în care conduce Iohannis țara. Sursă foto – Hepta

Luni, zi decisivă pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a transmis și un mesaj ferm celor care contestă rezultatele guvernării PSD. Liderul partidului crede că doar lipsa comunicării și „o campanie de manipulare bine finanţată” au făcut ca PSD-ul să nu aibă parte de recunoaștere. Președintele Camerei Deputaților a arătat că inflaţia nu a anulat creşterea pensiilor şi salariilor şi că, dimpotrivă, puterea de cumpărare a crescut cu 18-20% . Mai mult de atât, Dragnea crede că „îţi trebuie un anumit tupeu să negi evidenţa”.

„E păcat că această viaţă mai bună pe care o duc românii, confirmată şi de cifre, şi de viaţa reală generează foarte multă supărare în zona unor partide şi în zona lui Iohannis. Când în România, şi asta o să se întâmple în toamna asta, va veni un preşedinte cu mai multă minte, un preşedinte care să-i iubească pe români şi care să simtă de la români care sunt problemele cu care se confruntă şi pe care şi le doresc rezolvate şi care va înţelege că principala lui preocupare trebuie să lucreze cu oricine din societate care produce dezvoltare şi bunăstare, de acolo lucrurile pot începe să se repare”, a mai spus Liviu Dragnea.