News

Liviu Dragnea, sancționat dur de ANP, după ce a acordat un interviu fără accept oficial. Cum a fost pedepsit fostul lider PSD

26.06.2020 | 19:00
Liviu Dragnea sanctionat dur de ANP dupa ce a acordat un interviu fara accept oficial Cum a fost pedepsit fostul lider PSD
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea nu a scăpat de pedeapsă, după ce a acordat un interviu pentru Realitatea PLUS, fără drept.

Fostul lider PSD a fost retras de la muncă și s-a ales cu un raport incident operațional pentru că a îndrăznit să vorbească cu presa fără acordul Administrației Naționale a Penitenciarelor.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea acordat un interviu în exclusivitate pentru sursa citată în care l-a criticat pe Vasile Dîncu, însă nici Paul Stănescu sau Viorica Dăncilă nu au scăpat de furia lui Dragnea.

Liviu Dragnea a fost sancționat dur de ANP

Liviu Dragnea se află din nou sub lumina reflectoarelor după mai bine de un an în care a dispărut din viața publică după ce a fost închis din cauza angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

ADVERTISEMENT

Postul TV Realitatea a decis să divulge interviul cu Dragnea pe bucăți, sub forma unui serial, însă furia ANP a fost deja dezlănțuită, cu toate că nu se știe ce mai are de spus fostul lider PSD.

Potrivit Legii 254/2013, prevăzut la art. 82, lit o) anumite sancțiuni în situația în care „comunicarea cu exteriorul penitenciarului se face în alte condiții și prin alte metode decât cele stabilite prin reglementările în vigoare”, Dragnea a fost găsit vinovat.

ADVERTISEMENT

Așadar, fostul lider PSD a fost găsit vinovat de această abatere și i-a fost schimbat regimul de executare.

Printre alte „pedepse”, Liviu Dragnea ar putea să fie trimis în izolare timp de 10 zile, dar există riscul să rămână fără drept la vizită, pachet sau chiar cumpărături pentru următoarele trei luni.

ADVERTISEMENT

Pedeapsa se va aplica în condițiile în care administrația centrului de detenție constată că au fost încălcate normele interne.

Liviu Dragnea va avea de suferit în condițiile în care nu va mai munci, pentru că atunci când muncea câștiga zile în minus din pedeapsa totală pe care o are de ispășit.

ADVERTISEMENT