News

Liviu Dragnea și Diana Șoșoacă, noul cuplu-bombă pe scena politicii? Anunțul fostului lider PSD despre intrarea într-un nou partid

Scenariu-bombă pentru scena politică românească. Liviu Dragnea ar putea deveni partener cu Diana Șoșoacă, despre care spune că e singurul ”politician sincer”.
25.12.2022 | 14:34
Liviu Dragnea si Diana Sosoaca noul cuplubomba pe scena politicii Anuntul fostului lider PSD despre intrarea intrun nou partid
Liviu Dragnea și Diana Șoșoacă ar putea fi colegi de partid, după plecarea fostului lider PSD din APP / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea nu exclude o colaborare cu Diana Șoșoacă, în încercarea acestuia de a reveni pe prima scenă politică.

Șiviu Dragnea și-a făcut un nou partid, după plecarea din APP

Recent, fostul lider PSD a părăsit APP după o ceartă cu vechiul său camarad, Codrin Ștefănescu, iar acum se pregătește să-și lanseze noul partid despre care spune că este gata.

ADVERTISEMENT

”Eu, anul viitor, voi prezenta planul de salvare a României. O să încep să-l prezint public, domeniu cu domeniu. (…) E făcut deja (noul partid, n.r.). Există”, i-a transmis fostul lider PSD Ancăi Alexandrescu, la Realitatea.

Șoșoacă, singurul politician sincer, în viziunea lui Dragnea

Liviu Dragnea a mai făcut o mărturisire interesantă. El spune că o apreciază foarte mult pe Diana Șoșoacă pentru modul în care face politică și că nu ar spune nu unei colaborări cu aceasta.

ADVERTISEMENT

“Îți spun părerea mea foarte sinceră. Dintre toți politicienii care tulbură apele, care sunt pe Facebook, sunt la televiziuni și care își zic patrioți, singurul politician sincer este Diana Șoșoacă.

Nu e feblețea mea, am zis și la tine la emisiune. Face mult zgomot. Are și ea dreptate: dacă nu făcea prea mult zgomot, nu o lua nimeni în seamă. Nu o judec eu.

ADVERTISEMENT

Ce am văzut la ea, am văzut sinceritate. La restu’ e jale. (…) O colaborare cu Diana Șoșoacă? De ce nu?”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit DCNews.

Dragnea, nicio vorbă despre Viorica Dăncilă

Liviu Dragnea și Diana Șoșoacă au în comun și faptul că și-au părăsit partidele după neînțelegeri cu ceilalți lideri. Diana Șoșoacă a ieșit din AUR și și-a înființat partidul SOS România, în timp ce Liviu Dragnea a părăsit APP, unde era membru fondator.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea nu s-a arătat interesat de o colaborare cu Viorica Dăncilă, care s-a întors și ea, recent, în politică. Fostul premier al României și candidat la alegerile prezidențiale, a fost izgonită din PSD, iar după un ”stagiu” la BNR s-a alăturat partidului NOI (Națiune, Oameni, Împreună).

ADVERTISEMENT