News

Liviu Dragnea și Irina Tănase, surprinși în ipostaze tandre la nunta Liei Olguța Vasilescu. FOTO

31.03.2019 | 08:29

Liderul Partidului Social Democrat s-a bucurat de nunta anului alături de Irina Tănase. Acesta a lăsat orice sobrietate care ar veni odată cu titulatura sa și a stat toată noaptea pe ringul de dans. Lia Olguța Vasilescu s-a căsătorit cu Ovidiu Manda. Petrecerea de pomină a avut loc la Riviera Balroom, în Ișlanița, la 10 kilometri de Craiova.  De asemenea, alți lideri de partide sau oameni importanți din politică au fost așteptați la nunta celor doi.

Liviu Dragnea și Irina Tănase, surprinși în tandrețuri la nunta Liei Vasilescu

Nunta Liei Olguța Vasilescu și a lui Claudiu Manda a strând laolaltă unii din cei mai importanți oameni ai politicii. Liderul PSD a venit acompaniat de către Irina Tănase. Viorica Dăncilă a ajuns și ea la petrecere, în jurul orei 20:00. Peste 500 de persoane au fost așteptate la locația aleasă de miri, Riviera Balroom, un cort elegant pentru nunți din apropierea Craiovei.

„Sunt colegi de partid, biroul politic naţional, din Guvern, parlamentari, colegi din judeţul Dolj, primari, conducerea PSD Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi. Ciudat, avem emoţii, la vârsta pe care o avem chiar avem emoţii. Cred că 517 persoane au confirmat până în acest moment. Se va servi meniu tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a precizat mirele Claudiu Manda.

Liviu Dragnea și Irina Tănase la nunta Liei Olguța Vasilescu
Liviu Dragnea și Irina Tănase la nunta Liei Olguța Vasilescu

Codrin Ștefănescu, secretar general PSD, despre mireasă

„Nu cred că se lasă Olguța furată. Aici e marea problemă. O să încercăm bineînțeles să păstrăm tradiția. O să fie o surpriză, o să apară în presă ce îi cerem lui Claudiu și sunt sigur că o să dea chiar și mai mult. E un eveniment care ne unește. Am lăsat deoparte orice pentru aceste evenimente”, a declarat Codrin Ștefănescu, secretarul general al Partidului Social Democrat,despre faptul că mireasa nu va fi lăsată să fie furată, potrivit HotNews.