News

Liviu Dragnea și Radu Mazăre încă nu s-au întâlnit, deși sunt în același penitenciar. Ce spune avocatul fostului primar al Constanței

30.05.2019 | 17:06
Liviu Dragnea si Radu Mazare inca nu sau intalnit desi sunt in acelasi penitenciar Ce spune avocatul fostului primar al Constantei
Liviu Dragnea și Radu Mazăre, închiși la Rahova. Sursa foto: Digi24 & Rfi.ro

Liviu Dragnea și Radu Mazăre se pot întâlni în orice moment în Penitenciarul Rahova, unde sunt ”cazați” după sentințele definitive date de judecători în dosarele lor penale. Conform avocatului fostului primar al Constanței, cei doi nu s-au văzut încă, iar dacă se vor întâlni vreodată, acesta a spus că rămâne de văzut.

Liviu Dragnea și Radu Mazăre, închiși la Penitenciarul Rahova, dar încă nu s-au întâlnit

Avocata lui Mazăre, Lizeta Haralambie, a declarat că l-a vizitat astăzi pe clientul ei în penitenciar și a dezvăluit în ce stare este fostul edil extrădat recent din Madagascar. Chiar dacă amândoi se află în carantină la Rahova, nu s-au văzut până acum, dar mai sunt suficiente zile în care s-ar putea întâlni și ar putea depăna amintiri de pe vremea când erau în același partid.

Mazăre s-a înscris la revista penitenciarului și avocata susține că acesta are cu ce să se ocupe, că scrie și citește zi de zi, că încearcă să facă tot posibilul să reziste în condițiile din pușcărie. Tot la Rahova este închis și fostul președinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, care până luni era unul din cei mai grei politicieni ai României.

Dragnea a fost condamnat pe 27 mai 2019. Sursa foto: Captură România TV

Avocata lui Mazăre: ”Radu nu se plânge de absolut nimic”

Avocata a spus că motivul pentru care Mazăre și Dragnea nu s-au văzut până acum este pentru că sunt în celule diferite și, cel mai probabil, nu s-au sincronizat până acum când au ieșit la plimbare prin curtea închisorii. „Nu s-au văzut, nu sunt în cameră împreună. El este cu alţi doi deţinuţi, dar nu s-au văzut.

Nu avea cum. Se vor întâlni, nu se vor întâlni – rămâne de văzut. (…) Este puternic (Radu Mazăre, n.r.), este un tip care s-a obişnuit cu absolut orice, este un tip care duce. Nu se plânge de absolut nimic”, a declarat Lizeta Haralambie pentru Mediafax.