News

Liviu Dragnea, atacuri în rafală la SRI. Directorul Eduard Hellvig și președintele CN al PSD, printre ținte

Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa PSD și a SRI. Fostul lider al PSD acuză o influență a Serviciilor în interiorul fostei sale formațiuni politice.
14.11.2021 | 23:13
Liviu Dragnea atacuri in rafala la SRI Directorul Eduard Hellvig si presedintele CN al PSD printre tinte
Liviu Dragnea, atacuri în direcția SRI. Directorul Eduard Hellvig și președintele CN al PSD, printre ținte. Sursa foto: stiripesurse.ro
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, eliberat din închisoare în urmă cu patru luni, a lansat o serie de atacuri la adresa Serviciului Român de Informații.

Liviu Dragnea, atacuri în direcția SRI. Directorul Eduard Hellvig și președintele CN al PSD, printre ținte

Duminică seara, Liviu Dragnea a făcut mai multe dezvăluiri despre legăturile dintre SRI și partidul pe care l-a condus mai mulți ani de zile.

ADVERTISEMENT

Printre acestea, el a vorbit de un episod în care Viorica Dăncilă era vizitată de Eduard Hellvig în perioada în care aceasta ocupa funcția de prim-ministru al României.

”Eu i-am zis că va fi îmbrobodită de aceste servicii, și de Hellvig și de ceilalți, și de președinte, i-am zis că face o mare greșeală că se sfătuiește cu ei pentru că nu vor să sprijine Guvernul sau pe ea personal. Ea mi-a spus că nu se vede cu el, a fost o situație penibilă. Nici nu m-a mirat.

ADVERTISEMENT

Acest Stat Paralel nu poate există fără implicarea nelegală a tuturor. Nu există instituție publică în această țară în care SRI să nu aibă niște oameni”, a declarat Dragnea la Realitatea PLUS.

Liviu Dragnea, dezvăluiri despre legăturile lui Vasile Dîncu cu SRI

Nu a scăpat de tirul fostului lider al PSD nici actualul președinte al Consiliului Național (CN) PSD, Vasile Dîncu. Despre acesta, Dragnea spune că ar fi ”înțepat” de virusul Serviciilor.

ADVERTISEMENT

Dragnea spune că a fost prieten cu Dîncu, alături de care a mers în multe locuri, însă influența SRI l-ar fi schimbat radical.

”A fost în vacanțe, am fost în multe locuri cu Vasile Dincu, am crezut un timp că îmi este foarte bun prieten, se pare că cine este înțepat, virusat cu virusul asta al Serviciilor, la un moment dat ajunge la o linie peste care nu trece”, a declarat Liviu Dragnea la postul de știri citat.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a prezentat și modul în care Dîncu a ajuns în partid. Acesta ar fi fost adus de fostul premier Adrian Năastase.

”Adrian Năstase l-a adus împreună cu Rus și cu domnul Vasile Pușcaș. Acum a fost adus de Ciolacu în conducerea PSD, domnul Dincu. Cine a fost într-un serviciu secret gen SRI, este până la moarte acolo. Coldea, Maior.

Oamenii aceștia nu vor rupe niciodată legăturile cu Serviciul de Informații. Există și acum o rețea de foști activiști SRI, oameni de bună credință, cu care Coldea se laudă mereu că influențează. Îl ține și îl hrănește și pe Vasile Dincu”, a mai afirmat Dragnea.

ADVERTISEMENT