News

Liviu Dragnea, victorie importantă în Instanță. Ce se întâmplă cu fostul lider PSD

11.12.2020 | 09:11
Liviu Dragnea victorie importanta in Instanta Ce se intampla cu fostul lider PSD
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a izbutit o victorie importantă în instanță contra Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

Fostul important om politic al României și-a recăpătat dreptul la muncă în închisoare, potrivit unei decizii a Curții de Apel București. Vestea a fost dată de apropiatul acestuia, Codrin Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

Dragnea a contestat decizia șefului Administrației Naționale a Penitenciarelor dat fiind faptul că zilele de muncă din penitenciar sunt scăzute, conform legii, din pedeapsă.

Victorie importantă în Instanță pentru fostul lider PSD, Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, fost președinte al Partidului Social Democrat (PSD) și al Camerei Deputaților, și-a recâștigat în instanță dreptul de a munci în perioada în care se află în detenție, în contextul în care acesta nu a putut în ultima perioadă să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Decizia prin care Liviu Dragnea nu a putut munci în această perioadă a fost luată de directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Fostul șef al Camerei Deputaților a contestat, însă, prin intermediul avocatului său, în instanță această decizie, iar Curtea de Apel București i-a dat, în parte, dreptate acestuia, printr-o decizie luată miercuri.

ADVERTISEMENT

”Avocatul Flavia Teodosiu a reușit, azi, să obţină la Curtea de Apel București suspendarea deciziei abuzive a ANP, pe baza căreia i-a fost retras dreptul la muncă! Vă reamintesc că sancțiunea i-a fost dată în urma unui interviu dat în presă!

Pentru că Liviu Dragnea nu are voie să vorbeascā și nu are drepturi de nici un fel! Pentru că actuala putere încă tremură de spaimā doar când i se pronunţă numele!

ADVERTISEMENT

Bravo, Flavia! Ai reușit să îndrepți un abuz înfiorător și ai demonstrat că există magistrați care aplică corect legea!”, a anunţat Codrin Ştefănescu pe pagina sa de socializare.

De ce i s-a suspendat dreptul la muncă lui Dragnea

La mijlocul anului 2020, Liviu Dragnea a aflat că nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova. Decizia a venit după ce fostul președinte PSD a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu.

În urma difuzării interviului, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor și că va face un control la Penitenciarul Rahova, unde este deținut Liviu Dragnea.

ADVERTISEMENT