Carousel hot news

Ganea, acuze ULUITOARE pentru fotbalul nostru: “Ne vor SCLAVI!”

Liviu Ganea s-a retras din fotbal la doar 29 de ani. Fostul jucător de la CFR Cluj sau Dinamo spune că din cauza accidentărilor s-a întâmplat acest lucru însă, după ce discurs are la adresa...
02.08.2017 | 13:09
Ganea, acuze ULUITOARE pentru fotbalul nostru:

Liviu Ganea s-a retras din fotbal la doar 29 de ani. Fostul jucător de la CFR Cluj sau Dinamo spune că din cauza accidentărilor s-a întâmplat acest lucru însă, după ce discurs are la adresa fotbalului din România, nu pare că regretă despărţirea de gazon. Ex-atacantul a lansat un atac foarte dur la adresa patronilor şi oficialilor din sportul-rege de la noi.

În România toată lumea vrea ca jucătorii să fie nişte sclavi, să tacă din gură, să nu spună nimic, să nu vorbească de bani, dar sunt perioade în care fotbaliştii nu şi-au luat bani opt luni de zile. Eu la FC Braşov am stat un an de zile şi am luat trei salarii deşi la început s-au ţinut de cuvânt. Dar după aceea un an de zile nu au mai plătit nimic în condiţiile în care FC Braşov este în insolvenţă şi a evoluat în Liga a II-a fără un plan de reorganizare” ,  a spus Ganea la o televiziune de sport.

Liviu Ganea acuze. “Jucătorii trăiesc din banii părinţilor!”

Atacantul a povestit şi ce face un jucător atunci când e neplătit, iar concluzia este una incredibilă. De asemenea, Ganea a explicat şi cum fac patronii şi preşedinţii de cluburi ca să-şi “fenteze” jucătorii la plata salariilor atunci când în conturile echipei intră banii din drepturi de televizare.

“Un jucător care este neplătit atâtea luni de zile trăeşte din banii părinţilor, din banii prietenilor. Eu speram că o să se rezolve, că o să vină banii, că toate cluburile spun să stăm liniştiţi, că vin banii din televiziuni, că vin salariile şi nu s-au întâmplat aceste lucruri. Când veneau banii de la televiziune, patronii scoteau banii din club, iar jucătorii nu primeau. Eu trăiam cu banii strânşi până atunci. Dar cei care nu aveau bani, aveau condiţii neclare, se împrumutau. Eu am luat la început trei salarii, următoarele nouă luni trebuia să îţi plăteşti chirie, clubul nu îşi lua această responsabilitate” ,  a spus Ganea. 

Liviu Ganea vorbeşte şi despre Liga a doua, unde spune că există blaturi pentru pariuri şi pune acest lucru pe seama faptului că jucătorii sunt neplătiţi.

“Am auzit la Liga a doua, ceva de genul ăsta că s-ar întâmpla (n.r. pariuri), am văzut şi ce s-a scris prin ziare, e trist, e trist, dar până la urmă e vina şi celor care nu plătesc la timp. Să se întâmple ca afară, puneţi plafonul de salarii, garanţii bancare, ca jucătorii să fie plătiţi” , a încheiat Ganea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri