Life

Liviu Guță, atac dur la adresa concurenților Puterea dragostei care s-au apucat de muzică: „Oamenii se folosesc de voi pentru clienți”

26.08.2020 | 17:23
Liviu Guta atac dur la adresa concurentilor Puterea dragostei care sau apucat de muzica Oamenii se folosesc de voi pentru clienti
ADVERTISEMENT

Liviu Guță le-a pus gând rău concurenților de la Puterea dragostei care s-au apucat de muzică după ce au ieșit din reality-show-ul de la Kanal D.

Liviu Guță, mesaj dur la adresa ”cântăreților” de la Puterea dragostei

Manelistul cu o experiență de ani buni în tot ce înseamnă muzică de petrecere și concerte live nu agreează avalanșa de artiști lansați după participarea în emisiunea matrimonială.

ADVERTISEMENT

Vorbim aici de cel puțin trei foști concurenți care și-au încercat norocul în muzică, dintre care doar Jador a dat cu adevărat lovitura cu melodiile sale.

Ceilalți doi, extrem de criticați chiar și de fanii lor, sunt Bogdan Mocanu, fostul iubit al Andrei Volos și Livian Pop, câștigătorul ultimului sezon Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

„E ilegal să cântați! Unii dintre voi nu aveți nicio legătură cu muzica. La ce, Doamne iartă-mă, cântați? Și ce cântați? Că voi vorbiți… Nu puteți să vorbiți în emisiune? Vă duceți să vorbiți muzical?! Băi, dansați naibii, faceți altceva! Nu vă apucați de cântat, că nu aveți legătură cu cântatul!”, a spus Liviu într-un videoclip pe Youtube.

„Voi nu vă auziți puțin?”

„Voi nu vă auziți puțin? Eu nu contest faptul că ar trebui să mâncați și voi, să vă faceți ceva, dar faceți-vă altceva, nu muzică! O stricați, pe bune! Stricați toată muzica…”, a continuat vehement manelistul.

ADVERTISEMENT

„Merge asta, mai filmez cu un manelist, mai apar și eu în videoclipuri și după mă apuc și eu de muzică, dacă tot merge. Eu în locul vostru mi-ar fi rușine să cânt, pentru că vă aud ăștia care au ureche și nu știu cum vă duceți la discotecă, la nunți.. Cu CD-ul, bineînțeles…

Că lumea îi cheamă, pentru că oamenii de rând nu știu muzică. Oamenii de rând, care vă cheamă la nunți, ei se folosesc de voi pentru clienți. Cântați cu CD-ul! Cântați, mă, ca noi 17 ore live!”, a completat celebrul artist.

ADVERTISEMENT