Life

Liviu Guță, în doliu! Tatăl renumitului manelist a murit

18.05.2020 | 21:42
Liviu Guta in doliu Tatal renumitului manelist a murit
ADVERTISEMENT

Cunoscutul interpret de manele Liviu Guță trece prin clipe de coșmar după ce tatăl său a încetat din viață. Manelistul a făcut tristul anunț pe o rețea de socializare unde a scris un mesaj în care spune că nu-l va uita niciodată.

Manelistul Liviu Guță este în doliu după ce i-a murit tatăl

Liviu Guță a transmis pe rețelele de socializare că tatăl său a murit, postând în mediul online un mesaj înduioșător alături de care a atașat și o imagine.

ADVERTISEMENT

„Azi dimineață tatăl meu a încetat din viață. Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre cer!”, a scris Liviu Guță pe pagina de Facebook.

Mesajele fanilor nu au întârziat să apară, urându-i cunoscutului manelist condoleanțe, Liviu Guță mulțumindu-le din tot sufletul pentru cuvintele de încurajare primite din partea acestora.

ADVERTISEMENT

Azi dimineața tatăl meu a încetat din viata! Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre cer! ?

Posted by Liviu Guta on Monday, 18 May 2020

Liviu Guță, relație apropiată cu părinții lui din Brașov

Manelistul spunea în trecut că este apropiat de părinții săi pe care-i vizitează ori de câte ori are ocazia. Liviu Guță mărturisea la vremea respectivă că sfaturile pe care primește de la părinții sunt prețioase, ținând cont de ele de fiecare dată.

„Sunt foarte legat de părinţii mei, aşa că îi vizitez de câte ori pot. Cum am o zi mai liberă, dau o fugă la Braşov să vorbesc cu ei.

ADVERTISEMENT

De multe ori, sfaturile pe care le primesc de la ei sunt cele mai bune”, spunea manelistul Liviu Guță, potrivit spynews.ro.

Muzicianul a mai povestit că tatăl său, Marin, a practicat boxul de-a lungul vieții, însă atitudinea sa nu a fost niciodată dură. Liviu Guță spunea că nu a luat niciodată bătaie, dar a avut mereu un sentiment de teamă pentru regretatul său părinte.

ADVERTISEMENT

„Tata a fost boxeur, aşa că era foarte riguros. Nu a fost un dur, nu îmi amintesc să îmi fi luat bătaie în copilărie, dar îmi era teamă de el când spunea ceva.

Îl ascultam cu sfinţenie, dar acum nu îmi pare rău. Am învăţat multe de la el mai ales când vine vorba de respectarea cuvântului dat. La el, vorba e vorbă, e mai tare decât un contract semnat”, a mai spus artistul.

Cât despre relația pe care manelistul o are cu mama sa, acesta a declarat că-i place foarte mult mâncarea celei care i-a dat viață. Acesta a mai spus că de fiecare dată când merge la Brașov, la familia sa, este foarte răsfățat din punct de vedere culinar.

„Mama face o lasagna senzaţională, e răsfăţul meu când merg la Braşov şi am poftă de ceva bun. Ca să nu mai vorbesc de ciorbe, că îmi plouă acum în gură”, a completat Liviu Guță.

ADVERTISEMENT
Tags: