Life

Liviu Olteanu, câștigătorul Mireasa 3, anunț surprinzător pe Instagram. Soțul Mariei are un plan măreț

Liviu Olteanu, câștigătorul sezonului 3 al emisiunii Mireasa, are planuri profesionale mărețe.
04.10.2021 | 14:50
Liviu Olteanu castigatorul Mireasa 3 anunt surprinzator pe Instagram Sotul Mariei are un plan maret
Liviu și Maria Olteanu, câștigătorii Mireasa sezonul 3. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Liviu Olteanu, câștigătorul sezonului 3 al emisiunii Mireasa, este extrem de ocupat de când s-a încheiat competiția. Puțini știu că soțul Mariei este cântăreț de profesie, acesta interpretând muzică folclorică.

Nici nu bine a câștigat reality-show-ul matrimonial de la Antena 1 că au început să apară ofertele pentru spectacole.

ADVERTISEMENT

Soțul Mariei de la Mireasa a făcut un anunț pentru fanii săi din Diaspora. Bărbatul are planificat un concert pentru românii din Spania pe data de 7 noiembrie, alături de alți folcloriști.

Liviu Olteanu de la Mireasa va susține un spectacol folcloric la Madrid

Liviu urmează să filmeze pentru televiziunea Etno chiar în capitala țării, la Madrid. Fostul concurent de la Mireasa va cânta împreună cu Angelica Chifor și Georgel Nucă, potrivit afișului pe care l-a postat în mediul online.

ADVERTISEMENT

Dacă lucrurile vor decurge normal și nu vor apărea probleme din cauza restricțiilor impuse de pandemie, acesta ar fi primul mare evenimente la care Liviu Olteanu va participa în calitate de cântăreț de muzică populară.

Fanii câștigătorului sezonului 3 Mireasa i-au urat succes acestuia, fiind la rândul lor extrem de încântați, căci bărbatul are admiratori inclusiv în Diaspora.

ADVERTISEMENT

„Mult succes!; Felicitări, Liviu!; La cât mai multe evenimente pentru că ești foarte talentat; La câte mai multe! Sunt mândră de tine”, sunt câteva dintre mesajele primite de Olteanu pe Instagram.

liviu mireasa
Liviu de la Mireasa va cânta pentru românii din Madrid. Foto: Instagram

S-a căsătorit în direct cu Maria

Liviu a câștigat sezonul al treilea al reality-show-ului Mireasa, prezentat de Simona Gherghe. Tânărul și partenera lui, Maria, s-au căsătorit în direct și, în cele din urmă, au fost desemnați învingătorii ediției.

ADVERTISEMENT

Relația dintre cei doi a fost una plină de năbădăi. Liviu a mai fost căsătorit o dată, iar a doua oară a spus că speră să fie cu noroc. Până la această oră, lucrurile stau bine între cei doi.

„Eu am mai fost căsătorit și fosta soție a venit cu acuzații și cu grămadă de chestii. Pentru că unii oameni când văd că îți este bine, vin și atacă, dacă ți-e rău, n-au nimic cu tine”, a declarat Liviu la un moment dat în cadrul show-ului, după ce au ieșit la iveală aspecte ale trecutului său.

În finala Mireasa 3 au ajuns și Blaze și Izabela, a căror popularitate a explodat pe Instagram și Youtube. Cei doi s-au clasat pe locul trei.

ADVERTISEMENT