Life

Liviu Olteanu de la Mireasa, atac subtil la adresa Mariei după ce tânăra a anunțat divorțul: „,Măcar nu minți”

Liviu Olteanu de la Mireasa o învinovățește pe Maria pentru divorțul prin care cei doi trec, asta după ce câștigătoarea emisiunii a spus că el a fost cel care i-a dat papucii.
22.11.2021 | 10:56
Liviu Olteanu de la Mireasa atac subtil la adresa Mariei dupa ce tanara a anuntat divortul Macar nu minti
Liviu Olteanu de la Mireasa a reacționat după divorțul de Maria. Foto: Instagram/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Liviu Olteanu de la Mireasa reacționează în pilde și vorbe de duh în mediul online, după ce Maria, cea cu care s-a căsătorit în cadrul finalei sezonului 3, a spus că nu mai sunt împreună.

Despărțirea dintre cei doi a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că aceștia au pozat mereu într-un cuplu fericit după terminarea show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Maria a spus într-un video postat pe internet că Liviu a lăsat-o cu ochii în soare. Blondina a mărturisit că a încercat să dea de el, să se împace, dar când a ajuns la Giurgiu, acolo de unde este cântărețul de muzică populară, s-a lovit de o ușă închisă.

Liviu Olteanu de la Mireasa, reacție după ce s-a aflat de divorțul de Maria

A venit rândul lui Liviu să dea detalii despre acest divorț. Artistul s-a ascuns în spatele unor citate, însă ele spun foarte multe despre situația dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

„Atunci când pleci din viața unui om, măcar nu căuta scuze banale. Măcar nu minți. Spune adevărul și du-te. Oricum plecarea ta îl va distruge”, este mesajul cu subînțeles publicat de Liviu Olteanu pe Instastory.

Într-o altă postare, Liviu a spus că este foarte dezamăgit de Maria, refuzând să spună ce s-a întâmplat cu exactitate între cei doi. Maria declarase într-un filmuleț că nu l-a găsit pe soțul ei acasă, în condițiile în care se știa că acesta urmase să plece să susțină spectacole la românii din Diaspora.

ADVERTISEMENT

„Am găsit o ușă închisă. Un loc unde nu era Liviu”

Se pare că, potrivit spuselor Mariei, Liviu nu i-a spus ce făcea în ultima perioadă. Adevărul e departe de a se stabili în cazul acestei despărțiri. Cert este că Maria nu își mai dorește să vorbească despre această despărțire dureroasă.

Când a anunțat separarea, i-a rugat pe fani să nu o mai întrebe de fostul ei partener pentru că nu mai vrea să vorbească deloc despre el.

ADVERTISEMENT

„Nu mai îmi puneți întrebări despre Liviu, vă rog frumos. Nu ne-am împăcat, nu ne vom împăca. Am venit la Giurgiu să vorbesc cu el. Am venit să repar ceva. 

Am zis că sunt femeie și e de datoria mea să încerc. Am găsit o ușă închisă, un loc unde nu era Liviu. Când l-am sunat, mi-a spus că e departe și că ne vedem la divorț. Nu mai vorbiți, nu mai scrieți nimic. Vreau ca toată lumea să fie alături de el, cine vrea, doar că eu sunt eu”, a spus Maria recent.

ADVERTISEMENT
Tags: