News

Liviu Pleșoianu, un nou atac la adresa lui Dăncilă, după decizia din cazul Sorinei

11.07.2019 | 21:49
Liviu Plesoianu un nou atac la adresa lui Dancila dupa decizia din cazul Sorinei
ADVERTISEMENT

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, cel care s-a opus adopției Sorinei de către familia de români de peste ocean, a comentat decizia Curții de Apel Craiova prin care a fost respinsă cererea de revizuire a adopției. Pleșoianu a scris cu această ocazie un nou atac la adresa premierului Viorica Dăncilă, cea despre care a spus că este „neconflictuală” și dorește să candideze la alegerile prezidențiale din acest an.

Liviu Pleșoianu, atac la Viorica Dăncilă după decizia în cazul Sorinei

Liviu Pleșoianu a avut o atitudine dură cu privire la decizia luată în cazul Sorinei. El a avut o reacție dură pe facebook la adresa liderilor PSD, atât față de Dăncilă și Teodorovici, care ar putea fi candidați la alegerile prezidențiale, cât și pentru noul ministru al Justiției, Ana Birchall: „Au respins revizuirea adopției. Au respins suspendarea sinistrei procuroare. Au călcat cu bocancii peste sufletele unor fetițe, surori de suflet. …Dar e ok. Birchall se ocupă să rămânem în “Club”. Dăncilă nu comentează deciziile “justiției” și, neconflictuală fiind, se sacrifică pentru partid și pentru patrie și vrea la Cotroceni. Dacă nu ea, se sacrifică atunci partenerul de ping-pong narcisist, cel care a spus, de asemenea, că nu mai comentăm deciziile “justiției”.”

ADVERTISEMENT

Pleșoianu nu i-a iertat nici pe liderii opoziției, cum ar fi președinte Iohannis sau liderii USR Plus: „Dacă nu experții în ping-pong, atunci Werner sau Barna/Cioloș… Ceea ce e foarte bine, pentru că înțeleg că sunt foarte iubiți de popor tocmai pentru că iubesc la rândul lor foarte mult “justiția” minunată din România…”, a subliniat Liviu Pleșoianu.

Liviu Pleșoianu a atacat-o pe Dăncilă după decizia din cazul Sorinei *foto: facebook
Liviu Pleșoianu a atacat-o pe Dăncilă după decizia din cazul Sorinei *foto: captură facebook

Pleșoianu, după decizia în cazul adopției Sorinei: „Poporul român se va duce vesel spre prăpastie”

Liviu Pleșoianu se arată pesimist cu privire la viitorul țării, după decizia care a fost luată în cazul Sorinei: „Eu îmi fac datoria până la capăt anul acesta. Însă lucrurile sunt clare: poporul român se va duce vesel spre prăpastie sau se va trezi. E ultima deschidere de destin. Nu poți să ratezi la infinit și să ai totuși, la infinit, alte ocazii… Dacă, după două mandate Băsescu, vine și al doilea mandat Iohannis, ori primul mandat Barna/ Cioloș/ Dăncilă/ Narcis, atunci… bine. Fie să FIM”, a mai scris Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT