News

Liviu Pleșoianu o acuză pe Diana Șoșoacă de simpatii USR-PLUS: „E cameleonul suprem”

06.02.2021 | 13:03
Liviu Plesoianu o acuza pe Diana Sosoaca de simpatii USRPLUS E cameleonul suprem
Liviu Pleșoianu, atac dur la adresa Dianei Șoșoacă. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul candidat la alegerile prezidențiale, Liviu Pleșoianu o acuză pe Diana Șoșoacă de simpatii USR/ Plus. Acesta a publicat mai multe imagini pe o rețea de socializare, imagini pe care le-a luat chiar de pe contul „Cabinetul de avocatură Diana Șoșoacă”.

Interesant este că, postările contravin opiniilor pe care nu o dată senatoarea AUR le-a exprimat în spațiul public despre această alianță.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, la un moment dat, Șoșoacă și-a îndemnat urmăritorii să voteze cu USR/Plus.

Liviu Pleșoianu o acuză pe senatoarea Diana Șoșoacă de simpatii USR/ Plus

„Șoșooooo! Eroina creștinăăă! I-auzi, domn’e: Șoșoacă_creștina era EXTAZIATĂ că “o primărie taie bani de la biserici”.

Creștina vieții zicea că asta e “în sfârșit ceva normal în țara asta”… Nene, cu toată dragostea creștină, cine nu pricepe că #ȘOȘO e CAMELEONUL SUPREM e pur și simplu CUMPLIT DE NEDEȘTEPT!”, scrie Pleșoianu.

ADVERTISEMENT

„Mă întreabă pe aici niște deștepți CU CRĂCI dacă “m-am dat cu USR-ul” pentru că o critic pe #ȘOȘO. Da, deștepților CU CRĂCI, eu scriam în 2019 că votez USR-PLUS “pentru copiii noștri”, nu eroina vieții…

Cât de NEDEȘTEPT CU CRĂCI să fii să nu pricepi într-o jumătate de sfert de secundă ce e cu tanti #ȘOȘO!?

ADVERTISEMENT

…Hai, înjurături de la fanii lui Șoșo, ca să termin de curățat lista! Fii inteligent sau VAYA CON ȘOȘO!”, mai zice Pleșoianu

Vă readucem aminte că Liviu Pleșoianu a anunțat că pleacă din PSD, în luna octombrie a anului trecut, spunând că partidul în care a intrat este “exact opusul” formaţiunii din prezent.

ADVERTISEMENT

“Din acest moment, drumurile noastre se despart. Iar cine mă cunoaşte ştie că, dacă ajung să iau hotărârea de a pleca de undeva, nu mă mai uit niciodată înapoi. PSD a fost preluat de călăi ai oricărui principiu, de oameni din clei care se dedublează şi îşi inventează azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltăieri”, a afirmat el.

ADVERTISEMENT