News

Liviu Pleșoianu, atac dur la Viorica Dăncilă: „Orice om îi este frică de neiubirea serviciilor”

16.06.2019 | 18:25
Liviu Plesoianu atac dur la Viorica Dancila Orice om ii este frica de neiubirea serviciilor

Liviu Pleșoianu a avut o reacție extrem de dură la adresa premierului Viorica Dăncilă. Motivul pentru care deputatul PSD și-a atac șefa de partid e dat de faptul că Dăncilă a decis sâmbătă să îl numească în funcția de guvernator al Deltei Dunării pe fostul șef al SRI Tulcea, Cătălin Țibuleac. Motiv suficient pentru Pleșoianu, unul dintre ce imai aprigi luptători cu așa-numitul „stat paralel”, să o facă praf pe prim-ministru.

Liviu Pleșoianu a luat-o peste picior pe Viorica Dăncilă

Într-o postare făcută pe facebook, Pleșoianu îi aduce critici dure premierului Dăncilă: „Doamna Dăncilă#1 striga cu patos pe 9 iunie 2018 având în față un pupitru pe care scria “Jos Statul Paralel”. Doamna Dăncilă#2 nu numai că ne spune nonșalant că nu știe nimic despre Statul Paralel, “pentru că a fost plecată nouă ani din țară”, dar tot nonșalant îl numește Guvernator al Deltei pe fostul șef SRI Tulcea. Trei concluzii:

1. Pentru SRI… Puteți să vă jucați cu sloganul de bază și să-l adaptați contextual. Iată, de pildă, pentru cazul de față: DELTA A PRIORI…
2. Pentru doamna Dăncilă#2… Puteți să vă lansați noua personalitate în meandrele politicii folosind cu încredere următorul slogan: “ORICE OM ÎI ESTE FRICĂ” DE NEIUBIREA SERVICIILOR…
3. Pentru cei care n-OM fi de #SERVICIU prin PSD: “Dacă pentru a trăi trebuie să te târăști ca o râmă, atunci mai bine ridică-te și mori!” (Jim Morrison). Cei care ne-au ales vor să-i vadă pe oamenii cu spate drept ieșind în față și vorbind… Oamenii nu vor mai vota PSD, dacă PSD se va deplasa în genunchi și cu spatele la oamenii care au votat PSD”, se arată în postarea lui Pleșoianu.

Doamna Dăncilă#1 striga cu patos pe 9 iunie 2018 având în față un pupitru pe care scria "Jos Statul Paralel". Doamna…

Gepostet von Liviu Plesoianu am Sonntag, 16. Juni 2019

Liviu Pleșoianu, aceeași poziție ca USR pe tema noului guvernator al Deltei Dunării

Viorica Dăncilă a luat o decizie cel puțin controversată prin numirea fostului șef al SRI Tulcea, Nicolae Țibuleac, în postura de guvernator al Deltei Dunării. Țibuleac este un apropiat al președintele Consiliului Județean Tulcea, s-a retras de SRI în august 2017, pentru ca apoi să devină președintele  Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

Interesant este că opinia lui Liviu Pleșoianu față de numirea făcută de Viorica Dăncilă este asemănătoare cu cea a USR-ului, partid pe care deputatul PSD nu încetează să îl critice cu fiecare ocazie. „USR îi cere public premierului Viorica Dăncilă să revină asupra deciziei de numire în funcția de guvernator al Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării” a domnului Cătălin Țibuleac, fost șef al Direcției Județene de Informații Tulcea, pe scurt SRI Tulcea, un apropiat al baronului PSD de Tulcea, Horia Teodorescu. De altfel, în ultimii ani, Cătălin Țibuleac a condus un ONG controlat de Consiliul Județean Tulcea, ONG finanțat din banii primăriilor printr-o taxă lunară de 500 de euro”, au precizat reprezentanții USR, printr-un comunicat de presă.