Life

Liviu Puștiu a fost implicat într-un accident de mașină. Cum se simte manelistul: “Folosesc cârje”

Liviu Puștiu a fost implicat într-un accident de mașină în urmă cu puțin timp. Interpretul de manele a oferit câteva detalii despre starea sa de sănătate.
03.02.2022 | 21:56
Liviu Pustiu a fost implicat intrun accident de masina Cum se simte manelistul Folosesc carje
ADVERTISEMENT

Liviu Puștiu a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia s-a ales cu probleme serioase. Mașina cântărețului a fost grav avariată în urma impactului.

Totul s-a întâmplat în timp ce manelistul se îndrepta către o întâlnire cu un prieten.

Un bărbat care nu i-a acordat prioritate a intrat din plin în el. În cadrul unei emisiuni, Liviu Puștiu a vorbit despre întâmplarea petrecută în trafic.

ADVERTISEMENT

Liviu Puștiu a fost implicat într-un accident de mașină

Liviu Puștiu se bucură că accidentul nu s-a transformat într-o tragedie și că era singur în mașină în acel moment. Manelistul a declarat, fără ezitare, că cel vinovat de accident este celălalt șofer, pentru că nu i-a acordat prioritate.

“Mergeam să mă întâlnesc cu un prieten, și deodată a intrat unul în mine. Nu a cedat trecerea, nimic. Mașina este praf. Mulțumesc lui Dumnezeu că eram singur în mașină.

ADVERTISEMENT

Sunt și daune morale și materiale. Aia e, bine că sunt în viață. Trebuie să o prețuim mai mult.”, a declarat Liviu Puștiu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

În urma accidentului, manelistul s-a ales cu probleme la picior. Liviu Puștiu este nevoit să meargă în cârje până când îl verifică un medic.

ADVERTISEMENT

“Piciorul meu s-a cam stricat. Am făcut o radiografie. Nu pot să merg acum, folosesc cârje și oricum nu pot să ies din casă până când merg la medic. În viață se mai întâmplă și astfel de hopuri.”, a mai spus cântărețul.

Prin ce dramă a trecut Liviu Puștiu

În 2020, Liviu Puștiu a povestit prin ce dramă a trecut cu mulți ani în urmă, înainte să se bucure de succesul pe care îl are acum.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, artistul a cântat în scaun cu rotile, în Italia. Din cauza lipsei banilor, dar și pentru că era stâlpul familiei, Liviu Puștiu a lăsat deoparte durerile și a ținut concertul.

“Am trecut prin clipe grele în viața asta, dar nu m-am dat bătut. Am cântat în scaun cu rotile, având o problemă cu piciorul. Eram presat de situația, că trebuie să ajung neapărat să cânt de Revelion în Italia, dar și de bani, că nu cântasem vreo trei sau patru luni, din cauza piciorului.

Trebuie să îmi plătesc operație care costa mulți bani și de aceea am cântat în scaun cu rotile. Nu am îndrăznit niciodată să cer ajutorul cuiva fără să îi răsplătesc.

Mi-a plăcut să mă descurc așa cum pot, decât să aduc o povara prietenilor sau familiei mele.”, a dezvăluit acesta la Antena Stars, acum ceva timp.

ADVERTISEMENT