Life

Liviu Teodorescu a spus adio burlăciei! S-a căsătorit cu iubita sa, Iulia Iacob. Primele imagini de la nuntă

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob s-au căsătorit civil după o relație de 10 ani.
04.07.2021 | 21:50
Liviu Teodorescu a spus adio burlăciei! S-a căsătorit cu iubita sa, Iulia Iacob. Primele imagini de la nuntă. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob au spus “Da” în fața ofițerului stării civile. Evenimentul a fost unul restrâns. Artistul a fost cel care a postat mai multe fotografii de la fericitul eveniment, iar fanii le-au apreciat imediat.

Liviu și-a cerut iubita în căsătorie chiar de ziua acesteia. Cei doi au o relație de 10 ani, fiind împreună încă din liceu.

ADVERTISEMENT

Liviu Teodorescu a spus adio burlăciei!

A sosit ziua cea mare pentru Liviu Teodorescu și Iulia Iacob. Pe 3 iulie cei doi au spus cel mai hotărât “Da” din viața lor, în fața ofițerului stării civile.

Pentru fericitul eveniment, Iulia Iacob a ales o rochiță scurtă albă, tip sacou. Părul a fost lăsat pe spate și a avut un machiaj discret. Buchetul a fost alcătuit din flori colorate. Liviu Teodorescu a optat pentru un outfit ceva mai lejer. O pereche de pantaloni albi, adidași albi și o bluză albă cu câteva detalii pe mâneci.

ADVERTISEMENT

După fericitul eveniment, artistul a postat mai multe fotografii însoțite de mesajul:

“Gata, de acum încolo nu mai e nimic “al meu”, ci va fi “al nostru”. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna Iulia-Demetra Iacob”.

Când va avea loc căsătoria religioasă

Liviu Teodorescu a dezvăluit într-un filmuleț în care și-a filmat soția că îl luna iulie va avea loc și căsătoria religioasă. Nu a dat însă prea multe amănunte.

ADVERTISEMENT

“Astăzi … ăsta cred că vrea să se mărite următorul (pisica). Uitați-o pe domnișoara. Ăsta vrea la buchetul miresei, dar azi nu ești mireasă încă. Momentan. Mai încolo. Acum, luna asta. “ , a spus Liviu Teodorescu pe Instagram.

Artistul și-a cerut iubita în căsătorie anul trecut în luna octombrie într-o manieră cu totul specială. Liviu a avut grijă să fie înconjurați de familie dar și de prieteni.  Cererea a fost făcută chiar de ziua Iuliei, ocazie cu care a fost organizată o mică petrecere. Ba mai mult a și compus o melodie pentru acel moment. Iulia a fost atât de impresionată încât nu a putut să-și stăpânească lacrimile.

ADVERTISEMENT

“Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul.

Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă”, scria atunci artistul pe instagram.

ADVERTISEMENT