Life

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri despre nuntă și relația cu Anda Călin: „Sunt certuri multe”

Liviu Vârciu a oferit detalii despre nunta cu iubita sa, Anda Călin. Cum vrea să arate evenimentul și în ce privințe nu se înțeleg. Ce relație are Carmina, fiica cea mare a artistului, cu frații mai mici?
19.05.2022 | 13:51
Liviu Varciu a facut dezvaluiri despre nunta si relatia cu Anda Calin Sunt certuri multe
Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri despre nuntă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a vorbit despre relația pe care o are cu Anda Călin și a mărturisit că își dorește să-i îndeplinească iubitei sale visul de a fi mireasă. De asemenea, acesta a dezvăluit cum rezolvă neînțelegerile apărute în familia lor. Artistul a povestit și ce relație are Carmina, fiica lui cea mare, cu ceilalți doi copii ai săi.

Liviu Vârciu, planuri de nuntă cu Anda Călin. În ce privințe nu se pun de acord

Liviu Vârciu a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, că Anda Călin este femeia vieții lui. Cei doi sunt împreună de 6 ani, însă vedeta a declarat că simte că se cunosc dintotdeauna.

ADVERTISEMENT

Artistul a dezvăluit că își dorește să se căsătorească cu iubita lui, mai ales pentru că știe că visul ei este să poarte rochia de miresasă. Totuși, sunt aspecte în privința cărora nu reușesc să se pună de acord, precum numărul de invitați.

„Îmi doresc, nu pentru ea, eu știu că ea își dorește foarte mult să fie și ea în rochie albă. Îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă. Eu vreau multă lumea, ca să-mi scot paguba.

ADVERTISEMENT

Ea nu știe treaba asta. Ea vrea puțină lume și atunci avem discuțiile astea, să facem singuri, să facem mai mulți invitați…Dar o să cădem de comun acord la un moment dat”, a explicat Liviu Vârciu pentru Antena Stars.

„Sunt certuri multe. Să nu credeți că trăim o poveste ca în basme”

Liviu Vârciu a mărturisit că între el și Anda Călin există numeroase certuri și neînțelegeri. Artistul a susținut că a trecut prin multe experiențe neplăcute de-a lungul anilor, iar acestea și-au pus amprenta asupra personalității sale.

ADVERTISEMENT

„Eu nu trec peste multe lucruri într-o relație. Eu am avut norocul s-o întâlnesc pe ea, ea avut ghinionul să mă întâlnească pe mine.

Sunt cătrășit, sunt trecut prin toate situațiile de pe planeta asta și ea e victima. Nu trec și nu fac compromisuri. Noi ne certăm. Să nu credeți că trăim o poveste ca în basme”, a spus Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT

Totuși, vedeta a afirmat că în ciuda discuțiilor aprinse dintre el și iubita lui, nu există posibilitatea unei despărțiri, cu toate că el face foarte rar primii pași spre împăcare.

„Sunt certuri multe, sunt o grămadă de greutăți în viață. Dar, când ne certăm, nu există despărțire. Ne-am certat, ne cerem scuze cine a greșit, mai mult ea decât eu.

Ea face primii pași spre împăcare. Eu nu fac, nici să mă arzi cu ceară, chiar dacă sunt de vină eu”, a adăugat Liviu Vârciu.

Fiul cel mic al lui Liviu Vârciu a împlinit 2 ani. Ce i-a transmis Carmina, sora lui mai mare

Liviu Vârciu este tatăl a trei copii, Carmina, din relația cu Ami Teiceanu, și Liviu Matei și Anastasia, din relația cu actuala lui parteneră. 

Cu toate că în trecut, Carmina spunea că nu are o relație tocmai bună cu Anda Călin, lucrurile s-au liniștit din acest punct de vedere. Acum, fiica cea mare a artistului, este apropiată de frații săi mai mici. Recent, Liviu Matei a împlinit 2 ani.

„El fiind micuț acum, nu am vrut să-l luăm de la grădiniță să-i stricăm programul. L-am luat de la grădiniță, i-am luat tortuleț. Încă nu știe, mai mult Anastasia s-a bucurat, că ea a suflat în lumânări.

Carmina e la Arad, mi-a scris azi, ‘Tati, am pus poza pe telefon cu Matei’. A zis că e minunat, că seamănă cu mine. E tare mândră și ea. Se bucură și spune că e cel mai frumos din familie”, a dezvăluit Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT