Life

Liviu Vârciu a recunoscut cum s-a împăcat, de fapt, cu Anda Călin: ”A știut cum să mă manevreze”

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au certat de multe ori, chiar din prima săptămână de relație, în momentul de față fiind fericiți unul lângă celălalt.
09.09.2021 | 20:06
Liviu Varciu a recunoscut cum sa impacat de fapt cu Anda Calin A stiut cum sa ma manevreze
Liviu Vârciu a recunoscut cum s-a împăcat, de fapt, cu Anda Călin: ”A știut cum să mă manevreze”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a recunoscut cum au ajuns să se împace, de mai bine de un an de zile reușind să se înțeleagă mult mai bine. Artistul spune cum e relația în momentul de față.

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de peste 5 ani, prezentatorul de la Antena 1 precizând că frumoasa brunetă a știut mereu cum să-l „manevreze”.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, artistul spune că povestea de dragoste este bazată pe iubire, dar și pe respect reciproc, căsnicia lor fiind una solidă.

Liviu Vârciu, totul despre certurile cu Anda Călin. Cum îl suportă bruneta

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt unul dintre cuplurile care s-au certat încă din prima săptămână de relație, însă au trecut peste discuții și sunt o familie fericită alături de cei doi copii.

ADVERTISEMENT

„Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic.

Ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte. Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată.

ADVERTISEMENT

Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos. Avem cinci ani de când suntem împreună, nu am înșelat-o, nu mă înșală. Cum să ai amantă? Eu n-am nervi pentru ea, să mai am încă una…”, a declarat Liviu Vârciu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Liviu Vârciu, mândru de soția sa. Ce spune despre Anda Călin

Prezentatorul de la Antena 1 are numai cuvinte de laudă la adresa femeii care l-a făcut de două ori tată, de fată și de băiat, Anastasia și Matei. Artistul susține că relația lor este una foarte bună, în ciuda neînțelegerilor din trecut.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este convins că povestea amoroasă dintre el și Anda Călin merge pe drumul cel bun, Liviu Vârciu dezvăluind că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere.

„Ea a mea, am găsit-o, e frumoasă. Noi am avut foarte multe cumpene de relație, dar suntem din ce în ce mai bine. Noi nu suntem din ce în ce mai rău, suntem din ce în ce mai bine.

A fost dragostea aia nebună de o săptămână, chimia asta ne-a ținut împreună… Mulțumesc lui Dumnezeu că o am pe Anda”, a mai spus fostul component al trupei L.A., în aceeași emisiune TV.

ADVERTISEMENT