Life

Liviu Vârciu, anunț important despre Nea Mărin: “S-a operat la 64 de ani”

Liviu Vârciu a făcut un anunț important despre Nea Mărin. Dansatorul și coregraful s-a operat recent, la vârsta de 64 de ani.
13.09.2022 | 17:20
Liviu Varciu anunt important despre Nea Marin Sa operat la 64 de ani
Liviu Vârciu a anunțat că Nea Mărin s-a operat. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nea Mărin a ajuns pe masa de operație, iar anunțul a fost făcut chiar de Liviu Vârciu. Prezentatorul TV este alături de la distanță de îndrăgitul coregraf.

Liviu Vârciu, anunț important despre Nea Mărin

Liviu Vârciu le-a dat internauților vestea despre Nea Mărin pe rețelele de socializare. Artistul are o relație foarte bună cu dansatorul și îi este alături în orice moment, așa cum se întâmplă de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Splash! Vedete la apă a suferit o intervenție chirurgicală la 64 de ani. Nea Mărin s-a operat de apendicită.

Operația a fost un succes, iar dansatorul este în afara oricărui pericol.

“Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d…u cum e el.

ADVERTISEMENT

A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e ok, e în regulă.”, a anunțat Liviu Vârciu pe Instastory.

Nea Mărin, dezvăluiri despre prietenia cu Liviu Vârciu

Cu ceva timp în urmă, fostul prezentator de la Antena 1 a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT

Cei doi au apărut foarte des pe micile ecrane, mai ales atunci când dansatorul modera îndrăgitul său reality show de la Antena 1, care a fost anulat la începutul acestui an.

Deși cei doi au fost văzuți certându-se des la TV, în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Liviu Vârciu și Nea Mărin sunt prieteni foarte buni în realitate.

ADVERTISEMENT

Coregraful a spus că el și prezentatorul de la Prețul cel bun vor fi mereu “ca șoarecele și pisica”.

“Cum ne știți! Ca șoarecele și pisica! De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ.

Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce.”, a declarat Nea Mărin pentru click.ro, în 2021.

Liviu Vârciu îl consideră pe Marin Barbu, pe numele său real, ca pe un tată. Cântărețul a avut întotdeauna cuvinte de laudă la adresa dansatorului.

ADVERTISEMENT