Life

Cum și-a împodobit Liviu Vârciu casa pentru Crăciun: ”Am exagerat cu luminile”

Liviu Vârciu se bucură din plin de sărbătorile de iarnă, dovadă luminile și decorațiunile pe care le-a folosit pentru a-și împodobi casa cochetă din Băneasa.
21.12.2021 | 15:58
Cum sia impodobit Liviu Varciu casa pentru Craciun Am exagerat cu luminile
ADVERTISEMENT

Cântărețul este foarte entuziasmat și simte spiritul Crăciunului perioada asta mai mult ca oricând. Vedeta de la Antena 1 le-a arătat celor care-l urmăresc cum și-a decorat casa.

Fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!” știe cum să iasă din evidență, iar acum și locuința în care stă cu familia sa strălucește la propriu.

ADVERTISEMENT

Luminile acoperă casa ridicată în urmă cu câțiva ani, decorațiunile alese de Liviu Vârciu putându-se observa cu ochiul liber de la mare distanță.

Liviu Vârciu și-a decorat casa din Băneasa. Cum arată luminile

Fostul component al trupei L.A. recunoaște că a exagerat anul acesta cu luminile, în ciuda faptului că vila este „îmbrăcată” în cele mai frumoase instalații.

ADVERTISEMENT

„Când v-am spus că pun lumini nu am glumit. Dacă nici anul ăsta nu vine Moș Crăciun… Am exagerat cu luminile”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Cunoscutul artist este mândru de luminile uimitoare, dar și de locuința pe care a achiziționat-o în urmă cu ceva vreme. Vila a fost construită de la zero.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a locuit o perioadă foarte lungă de timp într-un apartament de două camere din zona Dristor, pentru care a plătit credit la bancă.

Casa lui Liviu Vârciu
Luminile de pe vila lui Liviu Vârciu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Liviu Vârciu, vilă cochetă de 100.000 de euro, în Băneasa

Ulterior, Liviu Vârciu a vândut imobilul din Capitală și a cumpărat terenul din Băneasa unde a supravegheat de aproape lucrările. Investiția se ridică la peste 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Banii au fost câștigați de prezentator, dar o mică parte a fost împrumutată de la bunul său prieten, Nea Mărin, pe care artistul îl vede ca pe un al doilea tată.

„M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casa pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit.

Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, spunea în urmă cu ceva timp Liviu Vârciu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT