Life

Liviu Vârciu, cu ochii în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu părinții artistului: „Regret cel mai mult”

27.05.2020 | 12:08
Liviu Varciu cu ochii in lacrimi Ce sa intamplat cu parintii artistului Regret cel mai mult
Liviu Vârciu a vorbit despre marile cumpene ale vieții sale. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu s-a emoționat foarte tare când a vorbit despre părinții lui. Și-a amintit de greșelile trecutului, de vremurile în care îi păsa doar de el, de faima pe care a atins-o cu trupa sa, L.A.

Liviu Vârciu și regretele vieții sale

Artistul s-a maturizat de-a lungul timpului, iar acum, aruncând o privire în trecut, are mari regrete în privința felului în care a gestionat relația cu mama și tatăl său.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-am ajutat părinții cum ar fi trebui să îi ajut cât am fost în LA. Asta regret cel mai mult și mai mult, că nu mi-am ajutat familia caând puteam să o fac”, a declarat Liviu Vârciu înlăcrimat la Acces direct.

Nu este singurul regret al cântărețului. În urmă cu aproximativ zece ani, vedeta și-a pierdut fratele într-un cumplit accident de mașină.

ADVERTISEMENT

Fratele artistului a murit acum 10 ani într-un accident

Ionuț s-a stins din viață mult prea devreme, iar aceasta a fost una din cele mai grele lovituri pe care actorul a primit-o.

Și în acest caz a regretat și regretă și azi că nu a petrecut mai mult timp cu fratele său, care acum îl veghează din Ceruri.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu este unul din puținii artiști lansați pe piață după 1990 care au reușit să reziste în timp, iar secretul succesului său este… publicul.

„Ma gândesc cum m-aş simţi eu în locul lor, sã stau pe canapea şi sã mã uit la cineva care poate la un moment dat mã plictiseşte sau nu reuşeşte sã îmi capteze atenţia deloc. Atunci, încerc sã fac cumva sã mã pun în locul lor şi sã le ofer zâmbetul ãla, bucuria de a se relaxa acasã”, a mărturisit anul trecut pentru libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT

„Sigur, vorbesc cu prietenii mei, cu oamenii care mã urmãresc pe reţelele de socializare şi, din fericire pentru mine, pânã în momentul de faţã îmi trimit doar mesaje de laudã, de genul: Ne bucurãm mult cã ne relaxãm sâmbãtã seara privindu-vã la tv!’, continuaţi ceea ce faceţi’ etc… iar eu nu pot decât sã mã gândesc cã am fãcut bine ce am fãcut pânã acum”, mai spunea artistul în interviul pentru site-ul menționat.

 

ADVERTISEMENT
Tags: