Life
notix pixel id

Liviu Vârciu, după ce și-a botezat băiatul: ”Gata, avem un creștin acasă!”

05.10.2020 | 12:51
Liviu Vârciu, după ce și-a botezat băiatul: ”Gata, avem un creștin acasă!”
Liviu Vârciu, după ce și-a botezat băiatul: ”Gata, avem un creștin acasă!”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și Anda Călin au avut motive de sărbătoare în weekend. Prezentatorul și iubita și-au creștinat băiețelul, cel de-al doilea copil al cuplului. Evenimentul a fost unul restrâns și ținut secret la care au luat parte doar membrii familiei.

Concurentul show-ului prezentat de Nea Mărin a fost extrem de emoționat în privința creștinării micuțului care a venit pe lume la sfârșitul lunii mai. Cuplul a sărbătorit ca la carte botezul copilului, chiar dacă evenimentul a avut loc departe de ochii curioșilor.

Celebrul prezentator de la Antena 1 s-a îmbrăcat la patru ace pentru botezul fiului său, în timp ce micuța Anastasia, a fost în centrul atenției. La scurt timp după creștinare Liviu Vârciu a făcut și primele declarații, fiind vizibil emoționat că acum are „un creștin”.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și-a creștinat băiat. Ce a declarat după botez

A fost un eveniment privat, doar în familie. Suntem în pandemie, nu avem voie să fim foarte mulți, tocmai de asta a fost doar familia mea și cam atât.

A fost bine, gata, avem un creștin acasă, vă mulțumesc, vă pup cu mare drag și aveți grijă de voi. Și faceți copii, mă”, a mărturisit Liviu Vârciu, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” și-a dorit enorm să devină tată de băiat pentru că are două fete, una din relația cu iubita actuală, Anda Călin, dar și o fiică în vârstă de 18 ani din relația cu Ami Teiceanu (40 de ani). Fetița cea mică, Anastasia, are aproape 4 ani, familia vedetei fiind întreagă în acest moment.

Fostul concurent de la „Asia Express” nu a uitat de fiica cea mare, iar zilele trecute s-a ținut de promisiunea conform căreia îi va cumpăra o casă la vârsta majoratului. Zis și făcut, vedeta Antena 1 i-a achiziționat Carminei un apartament cu două camere în zona Pipera.

ADVERTISEMENT

Conform click.ro, locuința este amplasată într-un complex cu blocuri noi, o singură locuință pornind de la prețul de 96.000 de euro. Având în vedere că Liviu Vârciu și-a ridicat cu greu vila în care locuiește în prezent, cel mai probabil a făcut credit pentru apartamentul fiicei sale.

„Mulţumesc, tati! Te iubesc!”, a fost declarația pe care Carmina i-a făcut-o celebrului ei tată pe rețelele de socializare în momentul cumpărării locuinței.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri