Life

Iubita lui Liviu Vârciu, în lacrimi. Gestul făcut de artist care a supărat-o pe Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin au fost protagoniștii unei filmări care a făcut deliciul fanilor din social media, în ciuda faptului că tânăra aproape a izbucnit în lacrimi.
22.02.2022 | 17:56
Iubita lui Liviu Varciu in lacrimi Gestul facut de artist care a suparato pe Anda Calin
Liviu Vârciu, reacție surprinzătoare la adresa iubitei sale. De ce a făcut-o pe Anda Călin să plângă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita actorului și prezentatorului de la Antena 1 s-a supărat extrem de tare într-un centru comercial din Capitală, unde a mers pentru a achiziționa anumite lucruri pentru casă.

Anda Călin pusese de mai multă vreme ochii pe un set de farfurii, însă gestul făcut de partenerul ei de viață a deranjat-o extrem de tare și aproape i-au dat lacrimile.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu nu a părut deloc interesat să-i facă pe plac iubitei sale, femeia cu care are împreună și doi copii. Vedeta s-a amuzat copios pe seama momentului.

Liviu Vârciu, reacție surprinzătoare la adresa iubitei sale. De ce a făcut-o pe Anda Călin să plângă

„De ce nu-mi iei farfurii? Nu pot să înțeleg”, este reacția care vine din partea Andei Călin, vizibil deranjată de atitudinea actorului, într-o filmare de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„S-a întâmplat ceva cu moldoveanca mea, cred că a luat-o razna. Mai are un pic și plânge, are lacrimi în ochi, că nu-i iau farfurii”, a adăugat Liviu Vârciu.

Reacția vedetei de la Antena 1 vine după ce iubita sa a recunoscut cu ochii în lacrimi că-și dorește farfuriile respective doar că a plecat de acasă fără card.

ADVERTISEMENT

În plus, Anda Călin a ținut să menționeze că nu este prima oară când îi spune despre farfuriile în cauză, semn că și le dorește de multă vreme.

„Sunt supărată că nu-mi iei farfurii din acelea și eu nu am cardul la mine să pot să le iau. Și e a treia oară când îți spun de farfurii”, a completat iubita artistului.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu s-a lăsat deloc înduplecat de mama copiilor săi, subliniind faptul că tânăra este o „chitroasă” și că nu plătește, de fapt, nimic niciodată.

Cum a rezolvat Liviu Vârciu situația cu iubita sa

Liviu Vârciu nu a lăsat lucrurile așa, mai târziu spunându-le fanilor de pe social media că a blocat toate cardurile pe care le deține atât el, cât și frumoasa brunetă.

„Tu, iubirea mea, am blocat toate cardurile, ca să știi. O să te faci de râs la casă, bine, nu ar fi prima oară. Știi? Așa că, shopping plăcut”, a mai spus cântărețul pe Instagram.

ADVERTISEMENT