Life

Liviu Vârciu, îndrăgostit lulea de Claudia Pătrășcanu: ”Este prima mea iubire”

23.03.2021 | 13:01
Liviu Varciu indragostit lulea de Claudia Patrascanu Este prima mea iubire
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu ani buni, concurentul de la „Te cunosc de undeva!” mărturisind că a fost îndrăgostit lulea de brunetă, fiind prima lui iubire. 

Actorul a cunoscut-o pe fosta soție a lui Gabi Bădălău prin intermediul tatălui ei, cu care la momentul respectiv era foarte bun prieten. Artistul și vedeta din Agigea s-au iubit cu foc și patimă, povestea lor fiind trăită la intensitate maximă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă avea la momentul respectiv numai 19 ani, însă Liviu Vârciu făcând-o să sufere enorm. Cei doi s-au despărțit, fără să ofere prea multe detalii despre motivul real pentru care Claudia Pătrășcanu și artistul au pus punct relației.

Liviu Vârciu nu a uitat pe Claudia Pătrășcanu. A fost îndrăgostit peste urechi de vedetă

„Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învățat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult și pe ea, când era mică.

ADVERTISEMENT

Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit, pe bune. Nu e glumă!”, a declarat Liviu Vârciu în cadrul unei emisiuni TV în urmă cu mai bine de 8 ani, scrie libertatea.ro.

Claudia Pătrășcanu și prezentatorul de la Antena 1 au rămas în cele din urmă în cele mai bune relații, vedetele amuzându-se copios pe seama momentelor pe care le-au trăit împreună.

ADVERTISEMENT

Așa se face că bruneta a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că Liviu Vârciu obișnuia să îi facă serenade, fiind cunoscut ca o persoană foarte romantică.

„Îți amintești când îmi făceai serenade sub balcon?”, l-a întrebat Claudia Pătrășcanu în emisiunea „Roata Norocului” de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Dar tu îți amintești când mă țineai la ușă și nu îmi deschideai?”, a fost răspunsul lui Liviu Vârciu.

„Am făcut o seară romantică pentru Claudia. Cu petale de trandafir. Le-am pus în pat, cu inimioare, am și filmat toată faza. Când a venit Claudia mi-a spus: «Și acum cine strânge mizeria asta?» A stricat tot farmecul”, a completat artistul.

ADVERTISEMENT