Life

Liviu Vârciu îşi pupă colegele pe buze „aşa, prieteneşte”

Telenovela Liviu Vârciu - Anda Călin - Roxana Niculae continuă cu un nou episod savuros: dezminţirile.
20.02.2018 | 18:10
Liviu Varciu isi pupa colegele pe buze asa prieteneste

După ce vestea că Liviu Vârciu o înşală pe Anda Călin, mama fetiţei lui, cădea ca o bombă în showbiz, imediat cei doi nu doar că au dezminţit informaţia, dar au „plusat”, anunţând că sunt un cuplu foarte bine sudat.

În weekend-ul trecut apăreau fotografii cu Liviu Vârciu sărutând-o pe buze pe Roxana Niculae, fostă „bebeluşă” la Cronica Cârcotaşilor, acum asistentă la Matinalul de la Antena Stars. Atât Anda Călin, iubita oficială, cât şi Liviu au oferit explicaţii peste explicaţii. „Nu am plecat din locuinţa lui Liviu. Nu sunt deranjată de acele imagini. Eu îl cunosc pe el, este o fire mai jucăuşă, asta nu înseamnă că este ceva mai mult de atât. În plus, sunt foarte sigură pe sentimentele lui faţă de mine şi la fel de sigură pe relaţia noastră”, a spus Anda.

Liviu Vârciu, schimbare-fulger de… iubită. Vezi cum arată noua cucerire

La rândul său, Liviu s-a justificat: „Am condus-o pe Roxana. Cum era şi normal. Am condus-o doar eu. Logic, nu? Da, am pupat-o pe gură! Dar eu aşa sunt! Le mai pup şi pe gură! Nu înseamnă că am nopţi nebune cu ele! Să le întrebaţi şi pe colegele celelalte cum le mai pup pe gură uneori. Prieteneşte, aşa”, susţine Vârciu.

Presiunea imaginilor şi-a făcut, însă, efectul, iar gestul lui Liviu a „săpat” în mintea partenerei sale, care şi-a nuanţat declaraţiile iniţiale. „Nu ştiu dacă rămân sau plec, până la urmă”, a lăsat situaţia „în coadă de peşte” Anda Călin.