Life

Liviu Vârciu, declarații în lacrimi despre tatăl și fratele pe care i-a pierdut: “Am devenit mai sensibil”

Liviu Vârciu a făcut declarații în lacrimi despre tatăl și fratele pe care i-a pierdut. Prezentatorul a fost emoționat după ce Nea Mărin i-a pregătit o surpriză de porporții.
19.01.2022 | 08:02
Liviu Varciu declaratii in lacrimi despre tatal si fratele pe care ia pierdut Am devenit mai sensibil
Liviu Vârciu, declarații în lacrimi despre tatăl și fratele pe care i-a pierdut. Sursa foto: Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri în lacrimi în cadrul emisiunii “Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, despre tatăl și fratele pe care i-a pierdut.

În 2009, fratele cântărețului și prezentatorului TV și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Anul trecut, artistul și-a pierdut și tatăl, așa cum a mărturisit la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Nea Mărin i-a oferit prezentatorului un tort, lucru care l-a emoționat foarte tare pe acesta. Marin Barbu i-a urat lui Liviu Vârciu să facă cât mai multe filme, pentru că este pasionat de meseria de regizor.

Liviu Vârciu, declarații în lacrimi despre tatăl și fratele său

După ce Nea Mărin i-a oferit tortul, Liviu Vârciu a sărit în brațele lui, după care amândoi au început să plângă. Coregraful de dansuri populare i-a făcut o surpriză cu totul neașteptată artistului.

ADVERTISEMENT

“Să îți ajute Dumnezeu să faci o sută de filme! Te iubesc, nebunule!”, i-a spus Nea Mărin. (…)

Când a văzut ce tort i-am oferit s-a repezit în brațele mele și a început să plângă. Ca un copil! Și eu, și el! Mi-a zis la ureche: te iubesc, tăticule! Te iubesc!”, a spus Nea Mărin la Antena 1, în cadrul emisiunii “Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a fost emoționat după acest moment și a declarat că îl iubește pe Nea Mărin ca pe un tată.

“Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea.

ADVERTISEMENT

Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei.

Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21”, a declarat Liviu Vârciu în ediția de marți seară a emisiunii.

Nea Mărin are numai cuvinte de laudă la adresa lui Liviu Vârciu, pe care îl cunoaște de ani buni.

“E un băiat extraordinar, mie îmi place tare mult de el. Avem 12 ani de când suntem împreună. Știu că lumea ne iubește, ne iubește așa. Dar noi în realitate suntem așa.”, a spus coregraful.

ADVERTISEMENT