Life

Liviu Vârciu, lovit de Anda Călin. Iubita prezentatorului Antena 1 nu a gustat gluma făcută

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu frumos, mereu pus pe șotii. Prezentatorul de la Antena 1 a făcut o glumă neplăcută la adresa iubitei sale, care nu a apreciat momentul.
12.05.2022 | 12:18
Liviu Varciu lovit de Anda Calin Iubita prezentatorului Antena 1 nu a gustat gluma facuta
Liviu Vârciu, glumă neplăcută la adresa iubitei sale. Cum a reacționat Anda Călin. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor și cântăreț a fost lovit de femeia alături de care are o relație sentimentală de foarte mulți ani. Fostul component al formației L.A. a fost lovit de iubita sa, care nu a gustat una dintre glumele făcute de acesta.

Liviu Vârciu, glumă neplăcută la adresa iubitei sale. Cum a reacționat Anda Călin

Liviu Vârciu o tachinează frecvent pe Anda Călin, ultima oară spunându-le fanilor că nu este de acord să-i cumpere tinerei un set de farfurii pe care și-l dorea de mult. La momentul respectiv frumoasa brunetă nu avea cardul la ea.

ADVERTISEMENT

De această dată vedeta de la Antena 1 a folosit un filtru, spunând că iubita sa nu ar fi drăguță dacă nu le-ar folosi. Tânăra nu a gustat gluma, și-a pus mănușile de box și a trecut la fapte.

„Nu ești atât de frumoasă, stai liniștită, că nici eu nu sunt”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram în timp ce le povestea fanilor că lucrează la amenajarea unei terase.

ADVERTISEMENT

Ulterior, prezentatorul de la Antena 1 le-a arătat urmăritorilor că și-a încheiat lucrările, însă partenera sa de viață a avut o mare supărare. Anda Călin s-a arătat deranjată de gluma iubitului ei.

„Doamna m-a scos la interval că nu știe de glumă. Am zis și eu o glumă. Proastă, e adevărat, că dacă îi pun filtru, e mai frumoasă decât e ea în realitate.

ADVERTISEMENT

De fapt, ea e cea mai frumoasă, pentru că de 6 ani nu e nimeni, decât tu. Ești cea mai frumoasă femeie din viața mea!”, a completat vedeta.

„Vezi că am mănușile în mână, ar fi culmea să intre cineva”, a ținut să adauge iubita lui Liviu Vârciu, care i-a dat un pumn artistului, bineînțeles în glumă.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și Anda Călin, relație de 6 ani

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani, în această perioadă venind pe lume și doi copii: Anastasia și Liviu Matei. Cântărețul mai are o fată dintre-o relație anterioară, Carmina, în vârstă de 20 de ani.

Cunoscutul prezentator de la Antena 1 are numai cuvinte de laudă pentru partenera sa de viață și spune că nu se gândește la altă femeie. Artistul nu vede deloc un lucru bun în infidelitate.

ADVERTISEMENT