Life

Liviu Vârciu, primul mesaj după ce a făcut testul de coronavirus: ”Nu e de glumit”

22.06.2020 | 23:53
Liviu Varciu primul mesaj dupa ce a facut testul de coronavirus Nu e de glumit
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu se numără printre cei care au intrat în contact cu vedetele diagnosticate până în prezent cu noul tip de coronavirus acesta fiind și motivul pentru care și-a făcut testul. Actorul din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 a ținut să transmită un mesaj după ce recent s-a întâlnit cu Andrei Ștefănescu care are COVID-19.

Fostul component al trupei L.A. s-a testat pentru virusul care a lovit mai multe personalități din țara noastră în ultimele zile și a ținut să facă rezultatul public prin intermediul unui video. Liviu Vârciu nu are coronavirus, dar va sta în izolare, acasă.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, sunt bine, vă mulțumesc mult pentru mesaje. Nu am nimic. Eu mi-am făcut testul COVID și mi-a ieșit negativ. Jumătatea mea chelioasă e pozitiv, dar e bine și el, nu are niciun simptom”, a transmis artistul pe pagina sa de Instagram.

Actorul și cântărețul, Liviu Vârciu, s-a testat pentru COVID-19. Care este rezultatul

Liviu Vârciu nu are niciun simptom pentru noul tip de coronavirus, rezultatul său fiind unul negativ. Cu toate acestea artistul nu poate părăsi locuința, aflându-se în izolare la domiciliu alături de iubita sa, Anda Călin, și cei doi copii.

ADVERTISEMENT

În plus, cântărețul a ținut să transmită că este păzit de jandarmi, până marți neavând voie să părăsească locuința. Liviu Vârciu a mărturisit că se simte foarte bine, având ocazia să se bucure de cei dragi, mai ales de fiica sa, Anastasia, de care este extrem de mândru.

„Eu sunt acasă, păzit de jandarmi până marți, în autoizolare, nu am voie să ies. Dar sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu”, a mai scris vedeta în mesajul din mediul online.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Liviu Vârciu nu a uitat să le reamintească fanilor săi că virusul este cât se poate de real, îndemnându-i să poarte mască pentru că nu este deloc de glumit cu această boală care a lovit mulți dintre prietenii săi.

„Aveți grijă, purtați mască, nu e de glumit. Mă întrebau «Știi pe vreunul care are COVID?». «Nu, nu știu pe nimeni».

ADVERTISEMENT

E, știu pe toată lumea acum. Aveți grijă și credeți-mă că nu e de glumit. Purtați mască”, a mai scris actorul pe InstaStory.

ADVERTISEMENT