Life

Liviu Vârciu, Raluka și Romică Țociu, infectați cu noul coronavirus. Show-ul Te cunosc de undeva trece din nou printr-un focar de infecție cu COVID

24.12.2020 | 07:51
Liviu Varciu Raluka si Romica Tociu infectati cu noul coronavirus Showul Te cunosc de undeva trece din nou printrun focar de infectie cu COVID
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu, Raluka și Romică Țociu au fost diagnosticați cu coronavirus, motiv pentru care filmările pentru sezonul 16 al emisiunii ,,Te cunosc de undeva” sunt oprite pentru o perioadă.

FANATIK a aflat că cei trei concurenți care își vor petrece sărbătorile în izolare sunt Liviu Vârciu, Raluka și Romică Țociu. Mai mult, cânăreața este cea care ar fi adus virusul pe platourile de filmare, aceasta fiind prima care a prezentat simptome specifice coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Sezonul 15 s-a încheiat în urmă cu puțin timp, marea câștigătoare fiind Ami, care a interpretat-o impecabil pe Britney Spears în finală, iar acum au început deja filmările pentru noul sezon.

Liviu Vârciu, Raluka și Romică Țociu, diagnosticați cu coronavirus

,Te cunosc de undeva” se confruntă cu un nou focar de infecție COVID, după ce alți trei concurenți au fost infectați cu coronavirus. În urmă cu câteva luni, diagnosticați pozitiv au fost Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a anunțat pe rețelele de socializare faptul că a fost diagnosticat cu coronavirus și că este supărat ca va trebui să stea în izolare chiar de sărbători. Așa cum era de așteptat, artistul a tratat situația într-o manieră comică, prin autoironie.

„Crăciun fericit dragilor să fiţi sănătoşi că e cel mai important şi dacă vine Moş Crăciun la voi şi-l vedeţi să-i spuneţi să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să ştii când să faci Covid, nu aşa. L-am luat fix de Crăciun. E bine ca nu imi mai bat capul cu Moş Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveţi sărbători liniştite, fericite şi purtaţi mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă. Vă pup.”, a spus Liviu Vârciu, după ce a aflat că s-a infectat chiar în prag de sărbători.

ADVERTISEMENT

În ceea ce îi privește pe colegii lui de platou, Raluka și Romică Țociu, aceștia nu au declarat încă public că au luat contact cu virusul, însă, faptul că sunt inactivi de ceva timp pe rețelele de socializare le-a dat fanilor de înțeles că și cei doi ar fi infectați cu coronavirus.

După cele auzite, și jurații au decis să fie precauți, iar Ozana Barabancea și Andreea Bălan s-au testat imediat pentru a se asigura că nu își pun apropiații în pericol chiar de sărbători.

ADVERTISEMENT

Sezonul 16 al emisiunii difuzate pe Antena 1 se anunță a fi un sezon de succes, de vreme ce telespectatorii vor putea să vadă roluri de senzație interpretate de artiști renumiți. Printre concurenții noului sezon se află Pepe, Ana Baniciu, Andrei Ștefănescu, Emilia Popescu și fiul lui Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT