Life

Liviu Vârciu s-a făcut de râsul lumii. S-a filmat beat, după ce iubita i-a refuzat avansurile

06.04.2021 | 15:05
Liviu Varciu sa facut de rasul lumii Sa filmat beat dupa ce iubita ia refuzat avansurile
Liviu Vârciu s-a făcut de râsul lumii. S-a filmat beat, după ce iubita i-a refuzat avansurile. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu s-a făcut de râsul lumii după ce s-a filmat beat, iubita sa, Anda Călin, refuzându-i avansurile. Prezentatorul a apărut sub influența băuturilor alcoolice, lucru pe care nu l-a ascuns deloc în mediul online. 

Mai exact, cunoscutul cântăreț s-a filmat fără nicio jenă în timpul unei conversații cu tânăra care i-a dăruit doi copii. Totul s-a întâmplat după o noapte petrecută cu băieții, chiar de ziua sa de naștere, undeva în jurul orei 4:00 dimineața.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a plâns că iubita sa îi refuză avansurile. Liviu Vârciu a încercat să o convingă, însă tânăra nu s-a lăsat cu una cu două. În cele din urmă Anda Călin a fost lăsată în pace, prezentatorul  TV reușind în cele din urmă să adoarmă.

Liviu Vârciu, momente penibile în online. Ce i-a reproșat iubitei sale, Anda Călin

„O să-mi cer scuze față de toți spermatozoizii care o să dea cu capul în gresie pentru că nu am cu cine după cum puteți vedea. Deci, femela refuză total împerecherea cu masculul, asta înseamnă că întoarce spatele masculului.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că femela refuză total fecundarea masculului”, a spus Liviu Vârciu într-un vlog de pe Youtube.

Iubita lui Liviu Vârciu nu a fost prea încântată că a fost trezită la prima oră a dimineții. Anda Călin a încercat să-i explice prezentatorului de la Antena 1 că vrea să doarmă, spunându-i că vor discuta mai târziu, mai spre dimineață.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vedeta nu a dorit sub nicio formă să se lase, punându-i partenerei sale de viață o melodie la o muzicuță. Artistul a fost refuzat fără drept de apel, filmarea de pe canalul de Youtube fiind savurată de internauții, care s-au amuzat copios.

„Nu ne mai reproducem, nu mai reproduce nimic acum. Acum e ora 4:00… facem puțin nani și după ne trezim și ne reproducem cât vrei tu…

ADVERTISEMENT

Bebe, nu ne reproducem asta am zis… Hai bebe, lasă-mă și pe mine puțin și mai vorbim la 4:15”, a fost replica Andei Călin.

ADVERTISEMENT
Tags: