Life

Liviu Vârciu și Anda Călin, apariție de senzație, în direct. Cum au fost filmați cei doi

25.02.2021 | 08:47
Liviu Varciu si Anda Calin aparitie de senzatie in direct Cum au fost filmati cei doi
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și Anda Călin apar destul de rar împreună, recent având o apariție de senzație, în direct, într-o emisiune TV. Cântărețul și partenera sa de viață au fost filmați în intimitate, pe canapeaua de acasă. 

Prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” a fost luat pe nepregătite în show-ul lui Dan Capatos în care urma să intre. Înainte de a apărea pe micile ecrane, artistul a făcut senzație strâmbându-se și stând relaxat, semn că nu se aștepta să fie filmat atunci.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Asia Express” de la Antena 1 s-a distrat puțin înainte de a realiza conexiunea cu cei din platoul emisiunii Xtra Night Show, Liviu Vârciu arătând-o și pe iubita sa, Anda Călin, care îi era alături în acel moment acasă.

Liviu Vârciu, apariție neașteptată alături de Anda Călin

Liviu Vârciu le-a arătat-o tuturor pe iubita sa, Anda Călin, care este o prezență fermecătoare și discretă de fiecare dată. Îmbrăcată lejer, în haine comode, numai bune pentru o zi perfectă de stat în casă, frumoasa brunetă a rămas la fel de rafinată.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că a avut o zi de Dragobete specială pe care a petrecut-o la restaurant. Vedeta a declarat că nu vrea să iasă în față cu povestea sa de dragoste, dorindu-și să aibă viața amoroasă ținută departe de ochii lumii.

Cântărețul dedică foarte mult timp familiei sale, recent apucându-se și de vlog. Liviu Vârciu preferă să nu dea tot din casă despre iubita sa, însă a ținut să-i facă o urare foarte frumoasă de dragoste, în direct, în emisiunea lui Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

„Suntem de Dragobete și jucăm «Nu te supăra frate». Eu fac o grămadă de tâmpenii pe zi și am zis că de ce să nu le filmez și să împărtășesc cu fanii. Eu nu pot să fac daily vlog, nu pot să mă filmez în fiecare zi.

Sunt cu doamna de ceva timp. Voiam să spun că o iubesc din tot sufletul meu, dar eu nu pot să am timp pentru tot. Timpul meu îl dedic și familiei. Noi am povestit, eu cu a mea cu apărem amândoi pe canapea să spunem ce mult ne iubim noi și ce frumos ne certăm.

ADVERTISEMENT

Și dacă dăm ceva din casă, nu o fac că suntem la televizor. Ea știe, pe mine dacă m-a supărat acum eu o spun și cu telefonul în mâna la tine în emisiune”, a declarat Liviu Vârciu la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
Tags: