Life

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, adevărate dive pe scena Te cunosc de undeva. În cine s-au transformat cei doi

17.04.2021 | 21:52
Liviu Varciu si Andrei Stefanescu adevarate dive pe scena Te cunosc de undeva In cine sau transformat cei doi
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, concurenți la Te cunosc de undeva. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut un spectacol de zile mari pe scena Te cunosc de undeva în ediția din 17 aprilie.

Cei doi concurenți s-au travestit și le-au adus în fața românilor pe Katy Perry și Nicki Minaj, două din divele internaționale ale muzicii pop și rap.

ADVERTISEMENT

Cântăreții au refăcut un moment de acum mai bine de 10 ani dintr-o gală organizată de postul muzical VH1, unde cele două artiste au interpretat în felul lor melodia „Girls just wanna have fun” a celebrei Cyndi Lauper.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dive internaționale la Te cunosc de undeva

Liviu Vârciu a intrat în rolul lui Katy, iar Andrei Ștefănescu a jucat-o pe Nicki Minaj în fața juraților uluiți de prestația lor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă din punct de vedere muzical nu au excelat, cei doi au reușit să facă atmosferă și să aducă aproape unu la unu ca prezență momentul respectiv.

Andreea Bălan s-a ridicat de pe scaun și nu s-a putut abține din a-i aplauda și a-i încuraja pe băieți, căci au cucerit-o în primele secunde după ce au coborât scările și au început să cânte.

ADVERTISEMENT

Liviu și Andrei sunt doi dintre concurenții care au avut cele mai spectaculoase transformări în actualul sezon Te cunosc de undeva.

Al 16-lea sezon, unul plin de surprize

Au fost Ottawan, Oana Sârbu și Ștefan Bănică, trupa LMFAO și chiar Gipsy Kings. Vârciu și Ștefănescu au experiență în acest show, căci nu se află prima oară în concursul de la Antenă.

ADVERTISEMENT

Cei doi se luptă sâmbătă de sâmbătă cu Raluka, Ana Baniciu, Emilia Popescu, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Radu Ștefan Bănică, Pepe și Cristina Vasiu pentru premiul care este donat la finalul fiecărei gale unei cauze umanitare.

Show-ul Te cunosc de undeva de la Antena 1 a ajuns la începutul acestui an la cel de-al 16-lea sezon, fiind unul dintre cele mai longevive spectacole de televiziune din țara noastră care reușește să fie în topul audiențelor în fiecare an, transformările artiștilor fiind din ce în ce mai surprinzătoare.

 

ADVERTISEMENT