Life

Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu se transformă în Andre la “Te cunosc de undeva!” Andreea Bălan a plecat de la masa juriului

05.03.2021 | 10:22
Liviu Varciu si Andrei Stefanescu se transforma in Andre la Te cunosc de undeva Andreea Balan a plecat de la masa juriului
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu imită trupa Andre, la Te cunosc de undeva. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Râzi cu lacrimi dacă îi vezi! Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu se transformă în trupa Andre la Te cunosc de undeva!, iar travesti-ul lor este greu de privit de la masa juriului de Andreea Bălan.

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 îi va pune pe toţi cei 11 concurenţi ai transforming show-ului într-o ipostază foarte dificilă. Având drept temă travesti-ul, niciunul nu va scăpa de o astfel de provocare, iar telespectatorii vor avea ocazia să decidă cui îi este mai greu să joace acest gen: unui bărbat care trebuie să se epileze, să poarte unghii şi tocuri sau unei femei care trebuie să facă rost de masculinitate.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu se transformă în trupa Andre la “Te cunosc de undeva!”

Printre cei care n-au scăpat de ironia Ruletei se vor număra Liviu şi Andrei, care vor fi nevoiţi să se transforme în trupa Andre şi nu oricum, ci chiar sub privirile critice ale uneia dintre membre – jurata Andreea Bălan.

„Sincron, ăsta e indiciul!”, a fost indicaţia pe care au primit-o de la Cristi, în vreme ce Ozana nu i-a încurajat nici ea: „Este o piesă foarte solicitantă, dacă o cânţi live, pentru că are fraze foarte lungi. Pe mine mă interesează să aveţi o dicţie foarte bună. Trebuie să furaţi respiraţia, mai ales pe strofă. Este foarte greu, pentru că aveţi şi foarte mult de dansat!”, le-a spus profesoara de canto.

ADVERTISEMENT

Reacția Andreei Bălan când i-a văzut pe Liviu și Andrei, în “pielea” trupei Andre

Şi ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu au mai avut de înfruntat un moment dificil. Chiar în timpul reprezentaţiei, când toată atenţia lor trebuia să fie la versuri şi coregrafie, nu mică le-a fost mirarea să observe faptul că Andreea Bălan s-a ridicat şi a părăsit masa juriului.

Ce a urmat însă, i-a bucurat nespus. Jurata Te cunosc de undeva! a mers drept către trupa The Colours şi i-a acompaniat pe băieţi într-un moment cu totul şi cu totul inediat, pe care telespectatorii îl vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Andreea Bălan
Jurata Te cunosc de undeva! s-a alăturat trupei The Colours şi i-a acompaniat pe băieţi într-un moment cu totul şi cu totul inediat. Sursă foto: Antena 1

Invitatului special al galei, travesti-ul – cel mai greu gen de pe această scenă, i-a pus mari probleme, dar i-a adus şi mari bucurii, aşa că în gala tematică telespectatorii se vor putea bucura de un moment special adus pe scenă de Florin Ristei şi trupa sa, Freestay. Angela Similea, Ricky Martin, Jason Derulo sau Rihanna sunt doar câteva dintre transformările care le vor da mari bătăi de cap concurenţilor în gala Travesti, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.