Life

Liviu Vârciu și Virgil Mănescu, luați prin surprindere de Daniela Crudu. Ce a făcut vedeta în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Daniela Crudu a reușit să-i surprindă pe toți în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Vedeta l-a sărutat pe Virgil Mănescu înainte ca acesta să plece să livreze mâncare.
17.01.2022 | 23:40
Liviu Varciu si Virgil Manescu luati prin surprindere de Daniela Crudu Ce a facut vedeta in emisiunea Poftiti pe la noi Poftiti prin tara
Liviu Vârciu și Virgil Mănescu, luați prin surprindere de Daniela Crudu. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Nea Marin are alături de el șase vedete în cea de-a șaptea săptămână a noului sezon al emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară de la Antena 1.

Ca de fiecare dată, Daniela Crudu a reușit să-și surprindă colegii cu un gest inedit.

Vedeta l-a sărutat pe Virgil Mănescu înainte ca acesta să îndeplinească sarcina primită de la Nea Marin.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și Virgil Mănescu, luați prin surprindere de Daniela Crudu. Ce a făcut vedeta în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

În ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Daniela Crudu a reușit să-i lase pe toți cu gura căscată, după ce a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta.

Nea Marin i-a trimis pe Liviu Vârciu și pe Virgil Mănescu să livreze două porții de mâncare unui client din Alba Iulia. Liviu Vârciu nu a fost foarte încântat, pentru că tocmai se relaxa, dar nu a avut ce face, așa că a început să se pregătească.

ADVERTISEMENT

Înainte ca cei doi să plece, Daniela Crudu a făcut un gest surprinzător. Nimeni nu se aștepta să vadă așa ceva. Pentru a-l încuraja pe Virgil Mănescu, aceasta l-a sărutat.

Băieții au avut parte de ceva peripeții în timp ce încercau să ducă la bun sfârșit sarcina primită. Pe drum nu au găsit indicatoare, iar în final au fost obligați să apeleze la tehnologie pentru a găsi adresa clientului care își aștepta comanda.

ADVERTISEMENT

Noul sezon al emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară a debutat pe 6 decembrie 2021. În cea de-a șaptea săptămână Nea Marin are alături șase vedete care au călătorit până la Alba Iubia. Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu.

“De data aceasta, o să mă vedeți în rol de primar prin mai multe localități din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!

ADVERTISEMENT

De data aceasta am și doi consilieri, pe Liviu și pe Andrei, care, așa cum probabil ați intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”, anunța Nea Marin la Antena 1. 

Emisiunea este difuzată duminică de la ora 20.30 și luni și marți de la ora 20.30, la Antena 1.

ADVERTISEMENT