Sport

llie Dumitrescu, ironic după UTA – FCSB 3-1: „Laszlo Balint a fost peste Gigi Becali!”. Ce jucători l-au dezamăgit în meciul de la Arad

Fostul internațional Ilie Dumitrescu l-a taxat pe Gigi Becali, patronul FCSB, pentru schimbările neinspirate pe care le-a făcut în meciul de la Arad cu UTA.
06.03.2023 | 09:40
llie Dumitrescu ironic dupa UTA  FCSB 31 Laszlo Balint a fost peste Gigi Becali Ce jucatori lau dezamagit in meciul de la Arad
Ilie Dumitrescu e de părere că Gigi Becali poartă o mare parte din vină pentru înfrângerea suferită de FCSB la Arad
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut surprinzător meciul din deplasare de la Arad, scor 1-3 în fața UTA-ei, din etapa 29 a SuperLigii și a ratat șansa de a se apropia în clasament la 4 puncte de liderul de Farul. După partidă, criticile la adresa jocului prestat de „roș-albaștri” au curs în permanență, iar printre cei care au analizat jocul slab al oaspeților s-a numărat și fostul mare internațional Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu râde de Gigi Becali după eșecul înregistrat de FCSB la Arad: „Laszlo Balint a fost peste el”

După meciul pierdut de FCSB la Arad, în care apărarea „roș-albaștrilor” s-a făcut din nou de rușine, Ilie Dumitrescu a încercat să facă o analiză tehnico- tactică, evidențiind greșelile majore și punctele vulnerabile din jocul echipei conduse de pe bancă de Lucian Filip.

ADVERTISEMENT

“Au fost probleme și la fundașii centrali și s-a văzut, cu Deian, cu Dawa, la primul gol, la centrarea lui Otele, unde intervine Tamm. Greșeală de poziționare la al doilea gol, când Radunovic pleacă prin spatele lui, iar Tamm era cu un pas înainte și Dawa cu un pas în spate.

Sunt doar doi remarcați, Șut și Coman, ei s-au ridicat la un nivel bun. Olaru nu a fost într-o seară extraordinară. Indiferent de adversitatea pe care o întâmpină, el trebuie să facă diferența. A avut o fază în care putea face diferența, a scăpat singur cu portarul, dar a dat dovadă de altruism”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

ADVERTISEMENT

El a vorbit apoi despre schimbarea efectuată la pauză de „antrenorul din sufragerie” Gigi Becali, când l-a înlocuit pe Malcom Edjouma cu Andrei Cordea. A fost o mutare tactică greșită, care a dereglat jocul FCSB-ului în partea secundă și a permis gazdelor să pună stăpânire pe mijlocul terenului.

„Apoi Cordea, în locul lui Edjouma. Gigi a mai făcut schimbarea asta la Pitești, l-a trecut pe Crețu fundaș dreapta, l-a scos pe Edjouma și l-a pus mai avansat pe Sorescu. A fost o mutare care i-a reușit atunci.

ADVERTISEMENT

Însă de data aceasta a pierdut mijlocul terenului clar. Tavi Popescu, din extremă, a fost trecut în linia de mijloc, foarte puțin. Miculescu, ocazie importantă, la care tu trebuie să înscrii. Au fost foarte mulți jucători importanți care trebuiau să facă diferența și care nu s-au ridicat la nivel.

Dar nu de asta a câștigat UTA. Cred că a făcut un joc bun, s-a cârpit Balint. Eu când am văzut că Anton e fundaș central, când el e mijlocaș central, cu Roger fundaș stânga, iar apoi a mutat inspirat, cu Postolachi în bandă, care e 9 autentic și nu-l scoate pe Milosevic.

ADVERTISEMENT

Deci vine cu ceva în plus și a surprins. Cascini a fost la un nivel foarte bun, Batha, foarte bătăios, a câștigat multe dueluri. Și Ubbink. Iar Rareș Pop se ridică la un nivel foarte bun de ceva timp. Nu e firav deloc copilul ăsta.

Etapa trecută l-am felicitat pe Gigi pentru că a fost o surpriză să schimbi unul dintre cei mai buni și în formă jucători, pe Edjouma. Îl scoate pe Edjouma, îl introduce pe Tavi Popescu din extremă dreaptă în mijloc și-l bagă pe Sorescu. Aia a fost o mutare câștigătoare, s-a dovedit asta, a fost o reacție foarte bună la Pitești. De data asta, Balint a fost peste Gigi în seara asta”, și-a încheiat Ilie Dumitrescu analiza meciului UTA – FCSB 3-1.


  • 1,70 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1X și sub 3,5 goluri” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT