Sport

Llulaku, fericit după Astra – FCSB 1-0: “Mă bucur că am bătut favorita la titlu”

Autor: Tibi Demeter | 21.07.2018 | 23:29
Llulaku, fericit după Astra - FCSB 1-0:

Azdren Llulaku, atacantul celor de la Astra Giurgiu, a marcat unicul gol al partidei cu FCSB şi a adus victoria formaţiei giurgiuvene. Fotbalistul a revenit cu succes în Liga 1 Betano, dar cu toate astea rămâne cu picioarele pe pământ.

“A fost o fază lucrată bine. Trebuie să le mulţumesc băieţilor şi antrenorului pentru modul în care m-au primit. Am meritat victoria după modul în care ne-am pregătit. Noi ne-am făcut jocul şi am încercat să atacăm fără frică. S-a văzut dorinţa pe care o aveam pe teren. Mă bucur că am obţinut o victorie împotriva principalei favorite la titlu. FCSB şi CFR Cluj sunt cele mai bine organizate echipe. Nu trebuie să ne credem mari pentru că am bătut FCSB. Ar fi o greşeală să credm asta. Vreau să marchez cât mai mult, nu mi-am propus un număr anume”, a declarat Llulaku.

Sergiu Buş, aproape de gol în Astra – FCSB 1-0

Atacantul formaţiei giurgiuene a ratat o ocazie imensă în repriza secundă, dar în cele din urmă acest lucru nu a mai afectat victoria echipei. Buş i-a dedicat victoria lui Marius Măldărăşanu, noul antrenor al echipei:

“Consider că meritam victoria. O victorie cu FCSB trebuie sărbătorită şi ne bucurăm că patronul a fost şi el alături de noi în vestiar. Cred că ne-am dorit mai mult victoria, iar victoria vorbeşte de la sine. Îi dedicăm victoria lui Măldărşanu pentru că este debutul lui. Sperăm să facem o partidă la fel de bună şi la Iaşi. În fotbal este important să fii constant.“, a spus Sergiu Buş la Telekom Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1