Fotbal intern

Revine Llullaku la Gaz Metan? Albanezul se antrenează sub comanda lui Pustai

Azdren Llullaku este foarte aproape de revenirea în Liga 1 Betano.
Autor: Iuliana Spirache | 25.01.2018 | 21:34
Revine Llullaku la Gaz Metan? Albanezul se antrenează sub comanda lui Pustai

Azdren Lullaku s-a despărţit de FC Astana, formaţie unde a ajuns la începutul anului 2017, dar albanezul în vârstă de 29 de ani nu a reuşit să se acomodeze. Astfel, acesta a fost cedat sub formă de împrumut la Tobol Kostanay, iar la începutul anului 2018 şi-a reziliat contractul cu Astana.

Cotat de site-urile de specialitate la 1.200.000 de euro, Azdren Llullaku nu şi-a găsit un nou angajament după despărţirea de Astana. Astfel, atacantul a ales să se pregătească sub comanda lui Cristi Pustai la Gaz Metan Mediaş. 

Llullaku se antrenează cu Gaz Metan în Antalya

Llullaku se află în Antalya, Turcia, acolo unde are loc stagiul de pregătire al celor de la Gaz Metan Mediaş, iar fotbalistul cu trei prezenţe la echipa naţională a Albaniei, este hotărât să revină la formaţia din Liga 1 Betano, toate acestea dacă nu-şi va găsi un alt angajament până va începe partea a doua a sezonului 2017-2018.

Pe parcursul carierei, Llullaku a evoluat la echipe precum Conegliano, Sacilese, Sudtriol, Domegliara, Tamai, Sandona Jesolo, Gaz Metan Mediaş, CSM Politehnica Iaşi, FC Astana şi Tobol Kostanay.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!