Lobonţ a ales echipa ideală! Câţi români sunt în primul “11” şi ce mare jucător a omis

Silviu Ghering    Razvan Nicolae   
în Echipa nationala
04/06/2018, 14:12
Lobonţ a ales echipa ideală! Câţi români sunt în primul “11” şi ce mare jucător a omis GALERIE FOTO
Bogdan Lobonţ şi-a ales echipa ideală

Bogdan Lobonţ şi-a anunţat retragerea din fotbal şi va juca marţi ultimul meci, la echipa naţională a României. Portarul de 40 de ani îşi va încheia cariera fotbalistică în amicalul contra Finlandei, iar înainte de acest moment a susţinut o conferinţă de presă. Cu această ocazie, internaţionalul român şi-a ales echipa ideală, formată din fotbalişti alături de care a jucat de-a lungul timpului.

“E dificil, am fost luat prin surprindere cu întrebarea asta. Chiar nu m-am gândit. Acum să văd cum apar ştiri că Lobonţ l-a uitat pe Totti. Sunt prea mulţi, ce să fac acum? Fac două echipe ca să fie toată lumea mulţumită”, a declarat Bogdan Lobonţ la conferinţa de presă de luni.

Cum arată echipa ideală aleasă de Bogdan Lobonţ

Alisson este portarul echipei ideale alese de Bogdan Lobonţ. În defensivă, fotbalistul de 40 de ani i-a ales pe Maicon, Cristi Chivu, Gică Popescu şi Maxwell, în timp ce la mijloc merge pe mâna lui Ionuţ Lupescu, Wesley Sneijder şi Gică Hagi. În atac, “Pisica” i-a ales pe Nicolae Mitea, Zlatan Ibrahimovic şi Andy van der Meyde.

Bogdan Lobonţ l-a omis pe Totti în echipa ideală
Bogdan Lobonţ l-a omis pe Totti în echipa ideală
Închide ×