Fotbal intern

Surpriză. Lobonţ se implică şi în stabilirea meniului la naţională!

Bogdan Lobonţ a revenit la echipa naţională a României în momentul în care Cosmin Contra a ajuns la un acord cu FRF (Federaţia Română de Fotbal) pentru a prelua banca tehnică a "tricolorilor", iar goalkeeper-ul se implică 100% în tot ceea ce înseamnă echipa naţională.
13.11.2017 | 13:49
Surpriza Lobont se implica si in stabilirea meniului la nationala
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a surprins pe toată lumea în momentul în care a decis să-l convoace la echipa naţională a României pe Bogdan Lobonţ, goalkeeper-ul în vârstă de 39 de ani a lui AS Roma, după ce a jucat ultimul meci în tricoul României pe 15 noiembrie 2013, în meciul din barajul pentru CM 2014, Grecia – România, scor 3-1, iar FANATIK.RO a aflat cu ce se ocupă portarul la echipa naţională a României. 

Deşi în staff-ul lui Cosmin Contra a fost luat fostul rapidist Leo Toader, pentru a se ocupa de pregătirea portarilor convocaţi la echipa naţională, Bogdan Lobonţ este cel care se ocupă de antrenamentele goalkeeperilor, cu ajutorul lui Toader, iar convocările primite de la “Guriţă” sunt pentru ca “Pisica”, aşa cum este poreclit portarul lui AS Roma, să se familiarizeze cu familia “tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

Meniu ca la AS Roma la echipa naţională a României

Asta nu e tot! Pe lângă antrenamentele alături de portarii de la echipa naţională a României, dar şi sfaturile pe care le oferă coechipierilor săi, Bogdan Lobonţ este atent şi în ceea ce priveşte meniul “tricolorilor”. Fostul goalkeeper de la FC Dinamo Bucureşti se sfătuieşte cu selecţionerul Cosmin Contra în ceea ce priveşte meniul jucătorilor de la naţională şi încearcă să pună în practică tot ceea ce a învăţat în anii petrecuţi la AS Roma. 

Contra se sfătuieşte cu Lobonţ

Mai mult, Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, nu se fereşte să se sfătuiască cu Bogdan Lobonţ în ceea ce priveşte programul impus jucătorilor convocaţi la echipa naţională a României şi se bazează 100% în ceea ce priveşte modul în care portarul lui AS Roma poate să-i influenţeze, în mod pozitiv, pe tinerii jucători.

ADVERTISEMENT

De când Cosmin Contra a fost numit selecţionerul echipei naţionale a României, Bogdan Lobonţ a fost convocat de două ori. “Pisica” a făcut parte din lotul “tricolorilor” pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia contra Kazahstanului şi Danemarcei, dar şi pentru partidele de verificare contra Turciei şi Olandei.

România – Olanda, marţi, 14 noiembrie, de la ora 21:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.